Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tracker77

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért ne? A navigációs szoftverekből megismert egyenhangok ideje lejárt, semmi akadálya, hogy az ablaküvegre tapasztott GPS-ünk, illetve ebben az esetben Nokiánk azon a hangon szólaljon meg, amin mi szeretnénk. A videóban Bagi Iván ad ízelítőt abból, milyen lenne Orbán Viktor…..
A blogot ezen a héten is a Reklámkonferencia támogatta hirdetésével. Ez most igazán aktuális, mert a rendezvény hamarosan a kezdetét veszi, így azok, akik még gondolkodnak a részvételen, most még elhatározhatják magukat. Persze alapvetően az ügynökségi döntéshozókon múlik,…..
tracker77 2009.09.09 15:29:00
@Hara Mati: Engem a fröccs is, de a múzsa is inspirál, sztem helyén van a szimbolum, az anyagok igényesek. A konferencia meg, hogy milyen lesz majd kiderül.
Fogni egy lúzer karaktert, majd ügyesen, stílusosan bemutatni, közben jó dumákat a szájába adni nem egyszerű feladat, de azért nem is megoldhatatlan. Egy ilyen reklám kifejezetten szórakoztató tud lenni, hiszen élesen elüt a reklámblokkban megszokott szpotoktól, amelyeknek…..
Tegnap lezajlott az Arany Penge reklámfesztivál díjátadója, ami meglehetősen érdekesre sikeredett. A helyszínválasztás mindenképpen jó volt, hiszen a Gödör tökéletesen alkalmas egy ehhez hasonló rendezvény lebonyolítására. Az este tematikáját nekem nem sikerült megfejtenem, a…..
tracker77 2009.05.29 12:36:21
@torzatka: Igen is nem is.
Ami a fő gond az szerintem az üzenet, mármint hogy 19 nevezett alkotásból 3 shortlist és egy árva bronz, egyébként a slágerház elbirt volna ezüstöt is, a konferenciás rendezvényről lehet vitázni, de az a mindegy kategória, egyébként MRSZ konf volt nem MAKSZ.

a Q5-öt én is nagyon sajnáltam, de a kiírás végzett vele sajna... ha van rendezvény elem kategória a rendezvényen belül akkor még aranyat is kaphatott volna, mert hogy az hogy felemeljünk mindenkit 3 méterrel az rendezvény elem ötlet, nem koncepciónális ötlet, ezért össze sem lehet mérni egy komlex rendezvénnyel. A legnagyobb gond a pengével idén a kiírás hanyagsága volt, és az hogy megenegedjük hogy év ügynöksége legyen valakiből így.