Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Freecinema

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ez itt a Tilos Rádió Free Cinema című műsorában zajló workshopnak az összefoglalója. A workshop nyolcadik adásának dátuma: 2010. május 27. Műsorvezető: Köllő Killa (Trillian), Végh Vozó Zoltán A rádióadás meghallgatható itt. Az történt, hogy tavaly év végén…..
Free Cinema Anna néni első skicce 2009.12.05 18:23:00
 Ez itt a Tilos Rádió Free Cinema című műsorában zajló workshopnak az összefoglalója.A workshop nyolcadik adásának dátuma: 2009. november 12.Műsorvezető: Köllő Killa (Trillian)Vendég: Fecskó Edina, pszichológusA rádióadás meghallgatható itt. Andriska margójáraBár…..
Geekblog A héten Anilógj! 2009.11.24 10:49:00
Bár a filmszakma terén még várat magára ideig-óráig, az animáció a magyar és a külföldi mezőnyben is egyaránt magas színvonalat képvisel. A kreativitásnak, látványorgiának (elvileg) nem szab határt már a pénz, csak a gép- és munkaidő, ráadásul animációs téren kiváló…..
Free Cinema Egy karakter skicce 2009.10.20 10:17:00
Ez itt a Tilos Rádió Free Cinema című műsorában zajló workshopnak az összefoglalója.A workshop hetedik adásának dátuma: 2009. október 15.Műsorvezető: Köllő Killa (Trillian), Tóth CsabaA rádióadás meghallgatható itt. Egy mondatban a film Minden adásban megpróbáljuk…..
 Ez itt a Tilos Rádió Free Cinema című műsorában zajló workshopnak az összefoglalója.A workshop hatodik adásának dátuma: 2009. szeptember 17.Műsorvezető: Köllő Killa (Trillian), Kerékgyártó Yvonne, Tóth CsabaA rádióadás meghallgatható itt.Új írányt veszünkHosszú…..
Ez itt a Tilos Rádió Free Cinema című műsorában zajló workshopnak az összefoglalója.A workshop negyedik adásának dátuma: 2009. június 15.Műsorvezető: Köllő Killa (Trillian)Állandó vendég: Tóth CsabaAktuális szakértő: Köbli Norbert, forgatókönyvíróDJ: TurisztA…..
 Ez itt a Tilos Rádió Free Cinema című műsorában zajló workshopnak az összefoglalója.A workshop harmadik adásának dátuma: 2009. június 11.Műsorvezető: Köllő Killa (Trillian), Pályi Luca (http://freikino.blogspot.com/)Aktuális szakértő: Lovas Balázs forgatókönyvíró,…..
Ez itt a Tilos Rádió Free Cinema című  filmes műsorában zajló Workshopnak a dokumentációja.Első adásunk (2009.05.14) résztvevői:Műsorvezető:Kerékgyártó Yvonne, Köllő Killa (Trillian), Wostry Ferenc.Állandó vendég:. Tóth CsabaAktuális vendég, szakértő: Gergely…..
Freecinema 2009.06.01 20:47:53
Ezt megvit@Beyonder: Ezt adasban megvitatjuk, azt hiszem, az erveidben van logika.
Ez itt a Tilos Rádió Free Cinema című  filmes műsorában zajló "csináljunkfilmet!" Workshopnak a dokumentációja.Második adásunk (2009.05.28) résztvevői:Műsorvezető:Kerékgyártó Yvonne, Köllő Killa (Trillian)Állandó vendég:. Tóth CsabaAktuális vendég,…..
A Free Cinema című műsor 2004 óta fut a Tilos Rádión. Most azt találtuk ki, hogy végigvesszük a filmkészítés fázisait úgy, hogy saját bőrünkön próbáljuk ki. A műsor kéthetente csütörtökön hallható, ezen a blogon a műsorok memóját és egyéb részeredményeket…..