Regisztráció Blogot indítok
Adatok
öööö I don't know!

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így írnánk mi Summa cum laude 2012.01.12 11:51:00
Alkotmányjogi jogesetmegoldás nem csak jogászoknak.Közjogi kreativitásunkat nagyban fejlesztette a közjogi jogesetek kitalálása. Ezt a példát azonban segítség nélkül nem találtuk volna ki.A köztársasági elnökről egy online médiaszolgáltató olyan cikket tesz közzé, amely…..
Három jelenet következik egy olasz filmből, amelyben sok-sok mell vár rátok. A legérdekesebb viszont a 31 éves színésznőé, aki előbb úszik, majd a tömeggel együtt vetkőzik, hogy a végére az ágyjelenetben is emlékezeteset alkosson. Persze ízlések és pofonok. Carolina…..
Életművükhöz méltó helyre kerülhetnek a magyar költők-írók szobrai a jelenlegi esetleges közterületekről.A Kossuth téri József Attila-szobor sincs közvetlenül a Duna-parton, így áthelyezése csak megközelíthetőségét javítaná. Felmerült még, hogy Balatonszárszón a 2.…..
öööö I don't know! 2011.11.18 10:23:30
@huzzadneki shakespeare: ugyan miért rontanád el vele a panorámát! a sziget így jó ahogy van!
A Barca-Real tömegbunyóba beszállt a portugál edző is, aki „gyönyörűen” a saját képére formálta csapatát. Videó!  Hajtás után a meccs jelenetei! A spanyol Szuperkupa-döntő…..
Kemény fellépést sugalló akcióval üzent hadat az illegálisan pakolóknak a litván főváros polgármestere. Artūras Zuokasnak elege lett a parkolási tilalmat rendszeresen figyelmen kívül hagyó luxusautó-tulajdonosokból, páncélozott katonai szállító járművel hajtott át Vilnius…..
  Van ugye a Szeretem Budapestet Mozgalomnak ez a Szexi Budapest elképzeléscsomagja, amelyiknek egyik sarkalatos pontja a budai borkultúra feltámasztása, vagy legalábbis megidézése. Ennek egyik eleme, a Vár keleti lejtőjére telepített kis szőlőültetvény már meg is valósult.…..
öööö I don't know! 2011.04.26 13:13:53
@orient: nem lehet összehasonlítani két nagyvárost... csak amit a számaikból a statisztikákból ki lehet olvasni...máshogy keletkeztek (Bp vs Braziliaváros) , másak a (z anyagi) lehetőségeik (Bp vs Sanghaj/Hong Kong) más a mentalitás (Bp vs London). Itt születtem, most is itt lakom, ide jártam suliba, tudom miről beszélek: a Tabán közpark: ha elkezdik felparcellázni meg lehet nézni mi lesz/lenne a végeredmény - Oxigén wellness, Rácz szálloda. csak egy picikét lecsippentünk a közparkból innen, aztán onnan, a végén nem (sok) marad) Csak némi adalék: volt már lakóparkosítási ötlet a Czakó pályára is... hál' Istennek még ma is sportpálya, és remélem az is marad - bár az is a Tabán része, egykoron iskola is volt a területén.
Az idei draft egyik legnehezebben megítélhető pozíciója az irányítóké. Gyakorlatilag nagyítóval sem találunk közel biztosnak nevezhető franchise QB-t a 2011-es draft classban. Ennek ellenére már egyesek azt is emlegetik, hogy a sok QB needes csapat miatt akár minden idők legtöbb…..
öööö I don't know! 2011.04.21 09:37:34
öööö I don't know! 2011.04.21 11:15:14
bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2163

egy egész picit biztató hír a meghallgatásról...
Voodoo Music Club, Csepel, szombat, 23.30 – A parketten frissen kihantolt cowboyok, lakkruhás hegesztőtanoncok és Gomez Addams zabigyerekei. A Twin Peaks-es törpe bizonyára takarásban van, de mérget vehetünk rá, hogy itt bugizik. A hangfalakból előtörő hangfoszlányok ezúttal is…..
öööö I don't know! 2011.02.21 12:16:06
@kéne egy nick: esetleg mert ez a nevük?? elképzelhető...
...de véletlenül sem a bajt, hogy kifordítsuk Ákos dalszövegét. Az út(vonal)keresés manapság éppolyan fontos, mint bármilyen más információ megtalálása a web erdejében. Újabban a határok is határtalanok, autóink pedig arra is képesek, hogy segítségükkel minden gond nélkül…..
Star Wars A legjobb jelmez ever 2010.09.24 10:23:00
Apuka bemászott R2-D2-ba és irányítja: mozog, pittyeg, fütyül és még villogtat is. Zseniális.  ..
Lehet szeretni, vagy nem szeretni a japánokat, de tény, hogy bő kétmillió hibridautót eladtak addig, amíg a legtöbb gyártó a szériabevezetés gondolatán töprengett. A meglevő technológia óvatos reszelgetése és a rizikóminimalizálásra törekvő apró lépések helyett…..
öööö I don't know! 2010.09.08 14:21:17
@TUDOD, A CSIBE: nem ez volt a cél! csak leírtam az én véleményemet!

@HAJRÁ MAGYAROK!: aért nem ülök német autóban mert a céges listáról EZT akartam (volt A3, A4, BMW3XX is), nekem sokkal jobban tetszik ez! ellentétben veled, én nem mnősítem az izlésedet se téged.
"...beragad a gázpedál": igen előfordult, hol is? melyik típuscsaládnál? kijavították? a többi gyártónak nincsenek visszahívási kampányai? mondjuk felrobbant motorról nem hallottam, bennem van a hiba (már látom a válaszba linkelt leleplező cikkeket)
még egyszer: nem lehetne egymás pocskondiázásán kívül a témáról beszélgetni? és jelen esetben a Toyota hibrid hajtáslánca lenne ez... bár kétségtelen a német (és egyéb, kevésbé részletezett) járművek energiatakarékossága és füstölése is népszerű - indíts blogot! de komolyan! sokan fogják olvasni, de ők tudják miért kattintanak oda: mert őket szeretik!
öööö I don't know! 2010.09.08 14:23:52
@HAJRÁ MAGYAROK: ja a fogyasztás:
az említett adatokat gyakran látom, nullázok városi használatnál, és ha orszáútra megyek akkor is. akár hiszed akár nem, 4,2 az M7esen 130 kilóméter megtétele után volt, igaz nem toltam le senkit, "csak" normál tempóban mentem (értsd 120-130)
öööö I don't know! 2010.09.09 09:46:37
@gabors: a komment nagyobb része saját tapasztalat, nem csak vágyálom a normális csevejre... Bár most egy kicsit lehiggadtak a kedélyek. Íme az én tapasztalatom:
Március óta hajtom, kb 6000 km van benne, P III-as, 17" kerekes. Főleg Budapest, inkább Buda a dombokkal megspékelve, otthon-ovi-meló hármas. Összesen kb 2500 km volt autópálya/vidék. Most 5,4-en áll a teljes fogyasztás. A sok dombmenet miatt nehezen tudom 5,5 alá vinni városban, de országúton, autópályán simán megvan a 4,2-4,5 120-130as tempónál. A csomagtartó szinte elég. Nagyon tetszik az egész mind kezelhetőség mind technika szempontjából. Aki a gyerekét zebrán, a sok kocsi közt próbálja átterelni, értékelni fogja, hogy a gyerek szájától/orrától 50-70 cm-re nem okádok ki iszonyatos füstöt...
Lehet hogy én vagyok/voltam figyelmetlen, de az össze visszahívás nem a hajtáslánc vagy az aksik meghibásodása miatt volt, hanem mechanikus alkatrészek romol(hat)tak el. Tehát a technológia igenis megbízható.
Komoly szavakat fogalmazott meg a napokban Son Kwang-Ho, aki a helyettes vezetője hazánk futball-szövetségének: "Észak-Korea fogja megnyerni a vb-t! Szeretett vezetőnk, Kim Dzsong-Il támogatásának és útmutatásának köszönhetjük eddigi sikereinket és a trófea megszerzése is…..
A gazzetta.it kiszámolta, hogy állna az idei világbajnokság, ha télen a FIA a 10 – 8 – 6 – 5 -  4 – 3 – 2 – 1-es rendszerről nem állította volna át a sorozatot a 25 – 18 – 15 – 12 – 10 – 8 – 6 – 4 – 2…..
öööö I don't know! 2010.05.11 10:42:47
@sunázósün: ja és esetleg ajánlanék még egypár pontrendszert:
1. legyen mondjuk 42-41-24-5-4-3-2-1
2. esetleg 413-13-12-1

ésatöbbi...