Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jerseyboy

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
jerseyboy 2013.09.08 11:18:47
Eddig túl sok mindenre nem lehet büszke a köztévé, már ami az olimpiai közvetítést illeti, amit ha feleolyan lelkesen és odafigyeléssel csinálnának, mint amiben igazán jók, azaz a nem kívánatos személyek kiretusálásában és a rendszer seggének alapos kinyalásában, máris…..
Az Andrássy úton keltett nagy feltűnést. A kép eredeti méretben!Az autót vizslató turisták szeméből kiolvasható, hogy Budapest valóban remek hely. A bácsi egyébként sokáig magyarázott a hölgynek az autó mellett. Ha németek voltak, talán vettek is egyet otthon :)..
A Hung legutóbbi részében kiderült, hogy a színésznő eredeti hajszíne vörös, és az is, hogy 39 évesen is jobb teste van, mint bármelyik húszéves plázacicának. ..
jerseyboy 2010.08.17 14:07:54
Eszperente Segge dresszt repesztett 2009.07.03 07:16:00
Nem kelhetett versenyre egy gyengenem, mert dressze felfeslett, s feneke fedetlen lett, ezt persze nem engedhette meg. Levekben kellene sebesen repesszen, ehelyett kerek segge repesztett dresszt, mert szerfelett feszes leendett. Erre szeme lett nedves, nem teste, melynek rendes helye medence. Egy…..
jerseyboy 2009.07.03 10:04:35