Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vörösfej

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem lehetett kihagyni. Hosszú idő óta először jártam Londonban, és kihasználtam az alkalmat, hogy élőben teszteljem az olasz konyha egyik nagykövetének, Giorgo Locatellinek az éttermét.Nem mintha nem lenne rengeteg jó olasz étterem Londonban, de Locatellit meg lehetett ismerni az…..
vörösfej 2011.08.08 13:12:38
A '74-es adaptációban Robert Redford játszotta Jay Gatsbyt. Más liga, mint Di Caprio.Kínos, de a burzsujirodalom alapművét, F. Scott Fitzgerald A nagy Gatsby-jét csak most olvastam el. Évekkel ezelőtt elkezdtem ugyan angol nyelven nyaralás közben, de úgy a felénél elvesztettem a…..
"Vendégségben vannak a rokonok nálam. Én vagyok a kis fekete olasz agár, Speedy. A tesóm a gyönyörű Princessa, az ezüstszínű ruhájában. A sor végén a legkisebb családtag, Vincent, a chihuahua... Muttiék dolgoznak, mi meg tévézünk!Üdv: Jodie"Köszönjük!..
Haha, ilyenért itthon hogy lerúgnák a fejét. (A fagylaltárus arc viccel egy japán fickóval perceken keresztül)   ..
A mai gyerekek vajon ismerik-e az Öreg néne őzikéje című mesét? :-)Update: oké, köszönjük a felvilágosításokat, nem őz, hanem szarvas. Attól még cuki. :-) Forrás: twitpicA találatot köszönjük Szabó Erikának. ..
vörösfej 2011.01.10 09:51:58
A kék/fehér ledfüzérekkel feldíszített karácsonyi UV idén nem csak a 2-es vonalán, a turistákkal zsúfolt Dunakorzón közlekedett, hanem kedden és péntekenként átmerészkedett Budára is, a 19-es vonalára is. AZso néhány óra alatt híressé vált Szellemvillamosa padorjan fotói…..
vörösfej 2010.12.27 08:53:46
“Nézze: egy óra nálunk úgy készül, hogy megtervezzük, legyártunk hozzá minden szükséges alkatrészt, majd órásmestereink összeszerelik” - magyarázza nekünk Dieter Pachner, a Glashütte Original értékesítési alelnöke. Az OREX frissen felújított váci utcai…..
vörösfej 2010.10.24 13:11:05
Amikor már azt hiszed, nem lehet überelni az eddigieket, akkor a Cassini elküld több mint egymilliárd km-ről egy ilyen képet: Ez az Enceladus hold amint épp felszáll. Akarom mondani, amint a gejzírek köpik ki a vízpárát a hasadékokon. Elsőre úgy tűnhet, hogy a kép kompozit,…..
vörösfej 2010.10.02 07:55:59
A tegnapi vihar kapcsán csináltam egy válogatást az idei nyár nagyobb viharjaiból. Villámok, csodaszép felhők és rengeteg eső következik 940 pixelen: 2010. augusztus Lewy   KGyST   KGyST   gurugi   Lacza   VLM   2010.…..
A világ leggazdagabb emberének már semmi bizonyítani valója nincs, éppen ezért megengedheti magának a (relatíve) szerény életvitel luxusát. Néha azonban csak meg kell jutalmaznia magát valamivel, hogy érezze: megérte annyit dolgozni a sikerért. A jelek szerint pontosan ez…..