Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Biscoitinho

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Találós: Ki van a képen? 2011.04.11 11:06:00
update: Konta Barbara!..
 Haztartasi praktikak....meselo: Tamas Sandor haziasszony1. A mosogatas az egyetlen, ahol celszeru a konnyebbel kezdeni es a vegere hagyni a nehezet, mint a labas es fazek.2. Ebedre annyit foz,hogy maradjon vacsorara es masnap ebedre plusz vacsorara, no meg harmadnap ebedre is.3. 8-10 naponta…..
Kopog az eso a tetoablakon, epp a nappaliban az ausztral lannyal, o nem tul beszedes, kerdeztem tole mar sokmindent, kezdem erteni az ausztral angolt....:)...szal epp megy a Jo baratok, mint minden este valamelyik csatornan, de nem lehet megunni....ma 10 fok van vegre nem fazom, de a munkaba kicsit…..
 Utolso napom iden, jo volt ez az ev, megtanultam par dolgot es a gyerekkori alom, hogy a Csendes Oceanon egy szigeten eljek is osszeomlott, rajottem, hogy az se lenne olyan funky...szal meg mindig nem tudom,hogy mi lesz, egyelore a szurke Londonban elek, neha jobb, neha kevesbe, ha…..
Budapest, Budapest te csodas....itt vagyok hetfo ota es jovoheten hetfon mar megyek is vissza, nem eleg ido, de mar be vagyok tablazva teljesen....minden este kiruccanas, beszelgetesek, sorok....hianyoztak mar a baratok, no meg a varos is....megis csak itt nott fel a kis Tomi...most megyek…..