Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cornholioo

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kerékpárosok jó része elunta a lassú és konfliktusos kecmergést a járdán, ahol a gyalogosokkal egy szűk folyosón kell osztozni, inkább az autósokkal közösködnek. Tavaszig biztos nem lesz jobb a helyzet. Az autóforgalom megindulhatott a Margit hídon, a járdán azonban minden…..
cornholioo 2010.11.17 19:56:03
@Stock:
Most nem tudom, mit nevetsz ezen. A Körúton délután csak 15-20-szal lehet haladni 30 helyett az álló kocsik között, ha nem akarok néhány tükröt begyűjteni. Már pedig nem akarok!
Azért gondolj már bele, hogy mikor feltart téged egy bringás, amikor van 100 métered felgyorsulni, hogy lefékezz a következő lámpánál álló sorhoz, akkor is meg kell állnod, tehát tulajdonképpen nem tartott fel.
cornholioo 2010.11.17 21:21:05
@Stock: Szóval ritkán van Bp-en csúcsforgalom? Te csak éjszaka vezetsz?? :)

Én miattam biztos nem késed le a zölded! Amúgy arról a szituról beszéltem, amikor valaki marhára le akar előzni, csak hogy megálhasson a köv. sor végén. Nem miattam nem éri el a zöldet, hanem a többi kocsi miatt, de akkor is muszáj leelőznie. Én meg aztán elmegyek mellette, és többet nem is ér utol :P.

És igen, nekem rosszabb ha 30-ról 20-ra vagy 15-re le kell lassítanom, mintha neked 50-ről 30-ra. Te nem így érzed, csak fordítva? Akkor meg?

Hogy miattam egy sor lassít? Én meg egy sor miatt lassítok. A sor ezek szerint mindig lassú. Nem mindegy miért? :)

Egyébként meg legalább annyit vezetek autót is, mint amennyit kerékpározom, úgyhogy ismerem mindkét oldalt. Nekem érdekes módon akkor sincs bajom a kerékpárosokkal, ha autóban ülök. Nem értem, hogy bármelyik feltartana.

A kerékpárutakat meg használja az, aki megtervezte. Köze nincs a kerékpározáshoz, illetve a közlekedéshez. Nem fogok pl. Duna korzón a szarrá repedezett járdán tekerni, mert kinevezték kerékpárútnak. A párhuzamos úton simán leelőznek lassítás nélkül.

Én nem kívánok semmilyen megkülönböztetett bánásmódot ha bringával közlekedek, csak hagyjanak élni :)!