Regisztráció Blogot indítok
Adatok
különvonat

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeTILT Erika Vége - 11,3 kg 2012.01.16 17:21:00
Azt talán még Erika sem gondolta volna, hogy amikor vége lesz a 70 napos programjának, akkor már nem Schiffer András lesz az LMP elnöke, akinek a lemondásával, mintegy előkészítették a helyet Bajnai Gordon számára. Azt javaslom szoktassuk magunkat a gondolathoz, hogy 2014-ben ismét…..
különvonat 2012.01.17 22:44:21
A bloggerek 7 típusaLélektani elemzés és tipológia következik, mely a bloggereket osztja fel annak alapján, hogy milyen mozgatórugó alapján publikálnak új bejegyzést.Tematikus BloggerŐ felismerte, hogy sokat netezik, és mindehhez még van valamilyen idegi becsípődése is. Merthogy…..
különvonat 2010.07.21 15:30:26
@A Dina: hát most ennyit, de azt szívesen.
Habár Budapest ingatlanárak szempontjából jóval kedvezőbb, mint a nyugat-európai országok fővárosai (igaz, ennek meg is van az oka), azért nálunk is egyre kevésbé számít ritkaságnak az egymillió euró feletti vételár. Akad azonban olyan árcédula is, amely már nemzetközi…..
különvonat 2010.04.04 00:45:01
@lyken: te idióta a thm az hiteldíjmutató, ne legyen ekkora nagy pofád
különvonat 2010.04.04 01:00:31
@kispista:

te vagy a másik idióta. ez annyira zavaros hogy te sem érted mit akarsz mondani.

"Mert egy bevásárlóközpont nem növeli a gdp, csak a kereskedelmet rendezi át. Egy lakópark sem növeli, mert a lakásigény fix, ha az egyik cég nem épít, akkor épít majd egy másik.
Egy hipermarket sem növeli a gdp-t és a foglalkoztatást sem növeli, mert más kereskedelmi egységektől veszi el a forgalmat (egyedüli előnyük a verseny növelése)"
A 17-es villamos vonalával van talán a legtöbb baj az összes budapesti vonal közül, mivel a macskaköves úton úgy néz ki a sín, mintha azt sok éve nem is használnák. Legtöbbször abból adódik probléma, hogy nagytudásúak a villamos útjában parkolnak le, fél-háromnegyed órára…..
Hozzám is jött már oda parkolóban kéregetni olyan ember, aki előbb gyógyszerre kért pénzt, merthogy ugye "látom, neked jobban megy, mint nekem", majd pedig mikor mondtam neki, hogy utcán elvből nem adok senkinek pénzt, akkor bepróbálkozott a jófejséggel, hogy akkor…..