Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Giboy

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tovább folytatódik a Magyar Oktatási Intézettel kapcsolatos eszmecsre. Dzsúúúsz lesz, azt megígérhetem.Sziasztok.Azért írok egy mailt, mert már majdnem egy éve a Magyar OktatásiIntézetnél dolgozok, és szeretnék helyretenni pár dolgot, melybe azálláskereső kisasszonyok és urak…..
Giboy 2010.04.22 14:31:51
Hali mindenki!

Én tegnap reggel bukkantam a hirdetésükre amire jelentkeztem is és már 11-kor csörgött a telefon hogy a mai nap mehetek állásinterjúra 10-re. Kicsit korábban értem fél 10 volt várnom kellett a meeting miatt. Persze pont olyan is volt ott aki már a próbanapra ment. Minden úgy zajlott ahogy itt leírtátok. Viszont én tettem fel egy kérdést az interjúztató embernek aki törte a magyart és a nevére nem emlékszem mert ő nem tartotta annyira lényegesnek bár be mutatkoztunk de ő valahogy elhadarta a nevét vagy elsiklott a neve felett hogy az ember ne tudja megjegyezni. A kérdésem az volt hogy miből is áll a fizetés, mert azt mondta nem kell vállalkozói és hogy itt 140-200ezret lehet keresni ez azért érdekelt engem mert dolgoztam jutalékos rendszerben hogy miből is tevődik össze ez a 140-en erre a válasz aki első hónapban nem tudja hozni a 140et attól megválunk tehát konkrét választ nem kaptam így arra jutottam hogy 1hónap alatt 140ezret kell értékesíteni de ez koránt sincs így mert a korábbi kommentekből kiderül hogy a brosúrákat kell eladni és én úgy gondolom eladott brosúrából százalékot kap az ember. Aztán mindegy mert nem hívtak hogy sikerült a dolog.
Én is a Váralja 3-ban voltam. Vége volta meetingnek és elkezdett üvölteni a zene, azt hittük hogy buli van. Már csak azért is el mennék egy próbanapra hogy megnézzem milyen ember az aki megpróbál többéves munkatapasztalattal bíró egyént rábeszélni erre és hogy hogy viselkedik egy idősebb személlyel kapcsolatban.

Aki meg fel akarja jelenteni őket annak tanácsolom a PSZAF-ot, GVH-t és a rendőrséget+ az illetékes munkaügyi főfelügyelőséget. Ha ez a 4 szervezet egyszerre ki megy aznap meg is szűnik minden jogosultsága a cégnek.