Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vagányfilozófus

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik olvasónk, Quadrille Lobster kérdései alapján született a következő poszt. A kérdések jogosak, megpróbálok egzakt válaszokat adni. A kérdés tehát: Milyen a jó szeretőnek való pasi? (Természetesen magamból és a magamfajta, értelmiségi nőtípusból indulok ki, tehát a…..
A vágy ott van, és követelőzik. Mi küzdünk ellene. Tüskebokorba vetjük magunkat, vagy harapdáljuk a kezünket, esetleg elmegyünk futni, és csak félholtan érünk haza, persze választhatunk más sportágat is. Az a lényeg, hogy izzasztó legyen, és utána beleájuljunk az ágyba. …..
Valószínűleg ritka az olyan ember, aki egyébiránt többé-kevésbé normális erkölcsi értékek szerint él (nem létformája a lopás, nem üt le idős embereket az utcán, és nem parkol a mozgássérültek helyére), a félrelépés(ek) miatt kénytelen kevésbé mintaszerűen viselkedni,…..
vagányfilozófus 2011.03.15 23:26:04
Vajon tényleg nem lövünk házinyúlra? De akkor mégis, honnan az a sok családon belüli kavar, házibarát effektus, és munkahelyi "flört" - még ha csak flört lenne ... Könnyű azt mondani, hogy a sógorral ne, a haverral ne, a kollégával, a főnökkel, a titkárnővel, az…..
Ha már ráléptünk erre az útra, akkor járjunk rajta. Nincs rosszabb, mint egy olyan partner, aki naponta, sőt, óránként változtatja az elképzeléseit, lelkiismeret-furdalástól gyötrődik, folyton szakítással fenyegetőzik, és sose tudni, hogy eljön-e a következő randira. Vagy…..
Ugyanaz az ember, aki a saját házastársának unalomig ismert és fárasztó, mert mindenki tud az lenni ..., a szeretőnek izgalmas, kívánatos, és minden percben új. Minél kevesebb időt tölthetnek együtt, annál értékesebbé válik az a kiszakított idő. Gyorsítanád a civil napokat,…..
Csak a statisztikákból látom, hogy vannak, akik beleolvastak már a blogba. Komment egyelőre sehol. Ezen nem csodálkozom, persze, egyrészt, mert minden blog-kezdet nehéz, másrészt, mert olyan nicken, amelyen beazonosíthatóak lennétek, nem szívesen kommentelnétek. Kivéve persze, ha a…..
vagányfilozófus 2011.02.23 21:07:29
A klasszikus szitu talán még mindig a nős férfi-független nő párosítás. A nős férfiaknak több idejük és alkalmuk van szeretőt keresni, mint a férjes nőknek (főleg, ha a gyerekekkel nekik kell foglalkozniuk). Talán a pasik igénye is nagyobb a változatosságra. Sokak panaszkodnak…..
Rudyard Kipling A magányosan sétáló macska fordította: Jékely Zoltán Hallgass, várj és figyelj; ez az eset akkor esett, édes gyermekem, amikor a háziállatok még vadak voltak. Vad volt a kutya, vad a ló, a tehén, a juh, és vad volt a disznó – vadabb már nem is lehetett…..
lisha's Innocence 2010.03.27 12:40:00
Reggel, ha felkelsz, úgy érzed, minden rendben.Nem látsz semmit a téli szürkeségben.Az első, ami eszedbe jut, a tegnap este.Azt hitted, álom leszm olyan mint egy tündérmese. Gyünyörű éj, a fények együtt játszanak.Az érzelmek egymással állnak hadat.Nem tudod mit érezz,…..
lisha's Never Ending Story 2010.02.04 15:02:00
Újra,csak újra arra gondolok, mikor mondod ki. Mikor lesz az, hogy ketten leszünk,Nem számít más, elmondod hogy neked csak én létezem. Én vagyok neked az,Aki miatt érdemes korábban kelni, aki miatt érdemes tovább maradni. Mikor mondodAzt, hogy én vagyok a mindened, hogy nem jó neked…..
lisha's Broken Hearted Girl.* 2010.01.16 14:08:04
Több nagyszerű embert ismertem meg életemben, De csak egy volt, aki mindig ott volt mellettem. Soha nem felejteném el őt, hisz nagyon fontos nekem, De egyik napról a másikra, elvesztettem mindenem.   El sem tudom mondani, mennyire csalódott vagyok. Próbáltam neki jót…..
Szerintem éljünk egészségesen! 2009.12.04 11:39:00
A borús idő ellenére a kedvem az igen csak derűs. Apci ma jön haza és itthon lesz négy napig, ráadásul most nagyon jó zenét hallgatok. Féltízkor a tv-ben Katus Attila egy családot tornáztatott, és arról beszélt milyen fontos a mozgás, bizony igaza van, hányszor de hányszor…..
Szerintem Tokorcs repnap videók 2009.06.16 07:30:00
Tóni rengeteget fotózott, videózott, légifelvételeket is készített. Ebben a videóban egy percnél én szállok fel a fehér sárkányrepülővel. A második videón Csaba a Kamovval csodákat művelt. Régóta repül, Tamásnak kollegája volt, a fenti összefoglalóban a narancsszínű Morannal az is az övé.…..
vagányfilozófus 2009.06.16 13:42:07
A könyvtárban beszélgettem egy főiskolás lánnyal, filmről, könyvről, kinek mi a legemlékezetesebb, az én kedvencemet nem ismerte, talán sokan vannak még így vele, ezért elhatároztam írok róla.Van egy csodálatos könyv és film, ami valós történeten alapul, hát szerintem a világon az egyik legszebb…..
vagányfilozófus 2009.05.31 22:11:48
Szerintem Tanulói kérdőív 2009.05.28 07:00:00
Gyermekem az iskolában kompetencia felmérésben vett részt.Ez olyan, hogy 2 óra matematika feladatlapok kitöltéséből állt, majd 2 óra magyar szövegértés következett. Ezzel nincs is baj, mert egy nemzetközi felméréshez szükséges.Ami engem mélységesen felháborított, hogy…..