Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Johnnie

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
H. Kovács ingerülten tűrte fel kabátja ujját. Az elmúlt 15 évben nem volt ilyen dühös, mint most. Akkor is csak azzal lehetett ennyire erősen felbosszantani, hogy egy bajnoki mérkőzésen, kedvenc csapatának a Dumaparti Vasszeg S.C. szakosztályának fenegyereke, Szlazány kettő…..
H. Kovács egy reggel arra ébredt, hogy milyen jó is lenne, ha lenne egy saját kórháza. Mivel reggelente már igen nagy nehézségek árán tudott csak felkelni ágyából, kezdődő derékpanaszai miatt, ez igazán jó ötletnek tűnt. Izgatottan öltözködött fel és szinte megrohanta az…..
H. Kovács elgondolkodva vágott neki a téliesített belvárosnak. Agyműködését erősen befolyásolta az a hét deci házipálinka, amit kedvenc ex-anyósa diktált bele az ebéd elfogyasztása után. A válása óta nem érezte magát ilyen jól. Anyósa most jelentette be, hogy Szimva földre…..
H. Kovács újra támad A VITA 2007.04.18 19:26:00
H. Kovács este hétkor leült egy kiló csipszel és némi sörrel a tv elé. Tudta, hogy ma lesz a nagy küzdelem, így gyorsan elhelyezkedett, nehogy lemaradjon valamiről.A két ringsegéd előkészítette a terepet. Komor tekintettel felmérték a helyszínt. A küzdő felek már a helyükön…..
H. Kovács elindult, hogy (mint minden reggel) ma is felvegye a harcot szigorú főnökével a Fővárosi Harisnyagyártó és Műláb kikészítő gyárban. H. Kovács ismét megpróbálta beverekedni magát a 6-os villamos belsejébe, de ez (mint az elmúlt 27 évben mindíg) most is kudarcba…..
H. Kovácson végigfutott a langyos, tavaszi éjszaka fuvallata. A kihalt utcákon csak a sötétség, néhány kóbor kutya, pár szerelmes és egy komplett huligáncsapat verte fel a csendet. Ahogy végigsétált az áradó Duma folyó partja mellett húzódó kis utcákon, lassan elhalt mögötte…..
H. Kovács kora reggel arra ébredt, hogy csengetnek az ajtaján. Alig múlt öt óra. Zúgó fejjel és égő szemekkel tántorgott az ajtóhoz, mint féllábú matróz a rumos hordóhoz.- Ki az? - Kérdezte, mert már ilyen kora reggel is képes volt a helyzet magaslatára emelkedni.- Én! - Jött…..
H. Kovács tökéletesen pomádézott hajjal állt a tükör előtt. Hagyományosan szolíd eleganciával volt felöltözve. Fehér öltönye kifogástalanul állt rajta, bár kissé kopott, zöld nyakkendője elütött világoskék ingétől. Kovács mégis elégedett volt magával, hiszen így, az…..
H. Kovács születésekor még minden rendben volt a világgal, de sajnos H. Kovács gyakorlatilag a kórházban elvesztette szüleit. Illetve inkább szülei veszítették el őt, miután édesanyja a szüléskor éppen a Virágot Rómának nevű együttes népes rajongótáborába tartozott. A…..