Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kitiltott

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az álláskeresős reality valahol a valóságshow-műfaj egyik pöcegödre, hiszen azt használja ki (már ha nem egy megrendezett színjátékról van szó), hogy szerencsétlen emberek egy állásárt cserébe bármit bevállalnak. Lehet ezt persze szórakoztatóan is csinálni, a brit The…..
Franciázás, japánkodás és csikágózás - mind a múlté, ha az oktatási államtitkár végigviszi az egynyelvű oktatásra vonatkozó terveit. Interjú Hoffmann Rózsa oktatási államtitkárral. Mit jelent konkrétan az a kijelentés, hogy államilag kellene szabályozni a kéttannyelvű…..
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre.   Drága nagymamám lebénult bal oldalára, az idegosztályról a krónikus…..
Egy néni ott ténfereg, nyilván buszra vár, benéz oda, ahonnan én jövök, nincs köztünk több, mint tíz méter, aztán hátat fordít, és ott marad az átjáróban. Mai cikkünk blogposztja...
Tom érdekes problémával jött be. Micrájának az egyik akkusaruján szép nagy virágzás jelent meg. Mivel Motordoki pont itt volt a szerkesztőségben, csípőből mondta a választ: meleg szódát rá! Sőt, ez még a rézről az oxidációt is eltávolítja. A kicsapódás egyébként az…..
Rengetegen élnek együtt elviselhetetlen barommal. És szinte ugyanannyian értetlenkednek emiatt:„Egy ilyen emberrel/nővel én egy percig sem bírnék együtt maradni!" Meg: „Az nem érv, hogy a gyerekeket megviselné a válás. Ez önáltatás, egy civilizált válás…..
kitiltott 2011.01.14 18:05:45
Még mindig félig szőrös F., aki végleges szőrtelenítésre jelentkezett be az Aestheticánál, és hiába ígérték neki, hogy "addig kezelünk, amíg az összes szőröd el nem tűnik". El sem tudom képzelni, mit tennék ilyen helyzetben. Főleg, ha egy nem orvos azt pedzegetné,…..
Daily Shark magazin Vesztes oldalon 2010.08.28 16:39:00
Nem vagyok se katona, se politikus, se olyan, aki ért a biztonságpolitika "magasabb szempontjaihoz". Ez egy laikus véleménye.Az USA vesztett Afganisztánban. Talán még nem tudja, talán még nem hajlandó elismerni és megpróbál méltósága roncsaival valami elfogadható indokkal…..
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
„40 perc késéssel találtam meg végre az ő háztömbjét, felcaplattam a negyedikre és csöngetek. De ő nem nyit ajtót. Dörömbölök. Semmi. Felhívom: ki van kapcsolva. Vállat vonok és elindulok haza” – mit lehet tenni, ha egy pasi nem késésálló? Mert bizony a…..
Garantáltan a "fire in the hole" kifejezést fordítják félre a leggyakrabban. Eddig is már vagy háromszor kitettük (és vagy hatszor visszautasítottuk - tőlük elnézést kérünk), most a hétvége alkalmából ismét egy kisebb csokrot nyújtunk át belőle, a változatosság…..
Reggel 8 órakor már az állomáson volt, mégsem fért fel a 9-kor induló IC-re egy Győrben tanuló egyetmista lány. Nem először járt így.A megyehídi K. D. Győrben egyetemista. Kedden 11 óra 20 perckor kezdődik az első órája az egyetemen. Akárcsak máskor, kedden is a 9 órakor…..
Pörzse Sándor annyival indokolta, hogy a korábban "népirtónak" nevezett MSZP-nek kampányolt: apolitikus volt és "elvállalt ezt-azt". De nem Pörzse az egyetlen a Jobbikban, aki elvállalt "ezt azt", amikor kellett a pénz. Szavazzon, hogy melyiküknek…..
Fighter Így eddzünk kés ellen! 2010.03.19 08:36:00
Ez a harmadik és egyben utolsó késes post foglakozik a kés elleni védekezés tréningjével. Az első részt itt, a másodikat pedig itt lehet elolvasni. Először kitárgyaljuk, hogy mi a különbség a késharcos iskolák és az utca valósága között, majd bemutatunk pár elfogadott…..
Sziasztok!   Lassan egy éve keresek állást, ugyanis tavaly érettségiztem egy vendéglátóipari szakközépiskolában. Eddig sehova nem vettek fel és egyre inkább úgy gondolom, ez a külsőmnek köszönhető.   Elég sok tetoválás van rajtam, mindkét karomon, illetve  a…..
kitiltott 2010.02.17 18:58:38
@kuciber: igaz!
Kenderzsupp Free Farkas Péter! 2009.12.27 16:20:00
Vo-vo-vo, most kaptuk a bréking telegrammot, hogy Farkas Pétert elfogták Andorrában. Mint az bizonyára közismert az exolimpikon több tucat óvodást falt fel a saját pincéjében élve, néhány ezer tő növénykével bukott meg 2004-ben. Harmadrangú vádlottként, bár sosem ismerte be a…..
Vasárnap szövetségi népszavazás volt Svájcban a minaretek építésének teljes betiltásáról. A referendumon a szavazók 55%-a vett részt, és dupla többséggel - az összes szavazat 57,5%-ával, illetve a 23 kanton közül 19½-ben többséggel - elfogadták a Svájci Néppárt…..
kitiltott 2009.11.30 14:53:12
@Izmir:
Milyen hit az, ahol egy-két nő látványa eltereli a szent gondolatokról a hívők figyelmét?
Szerintem az lelkileg ingatag, csak fegyverrel, megkövezéssel, kivégzéssel tudják tartani, nem igaz hittel.
kitiltott 2009.11.30 15:21:46
@Izmir:
Na majd, ha a Mohamed felesége által írott női Koránt olvasom, ahol a férfiakra erőltetik a csadort, A nők vehetne el több férjet, Akkor adok igazat, hogy egyenlőség van férfi és nő közt az iszlámban.
kitiltott 2009.11.30 15:22:29
A kismegszakítót (a.k.a.: biztosíték a villanyórán) fegyverként is lehet használni, ezt tudtuk. Pillanatragasztóval kombinálva viszont olyanná válik, mint az amerikai bunkerromboló bomba: célzott, pontos és elképesztően hatékony. Kommentelőnk, s_timcsi valószínűleg…..
Nem vitás, hogy a múzeumok a kultúra fellegvárai, segítségükkel többek között bepillantást nyerhetünk letűnt korok mindennapjaiba, hajdani művészek, közéleti személyiségek regényes életébe, megismerhetjük fontos történelmi események, szakmák, tudományok stb. tárgyi…..
Subba Barna vagyok BASZDMEG!! 2009.11.07 13:16:00
Nem mindenki rendelkezhet olyan szép napbarnított bőrrel, mint Szeredenyey Béla, Pataki Ági, vagy például én, a kevésbé szerencsések barnítókrémmel próbálják meg pótolni e hiányosságukat. Néha igazán szánalmas eredménnyel, ezekről a pucsító szájú narancssárga…..
Na most viszont, kínos vagy nem, be kell vallanom, hogy Hancuval tizenöt percig vinnyogtunk Burgonya Béla küldeményén, aztán, mivel a ti förmedvényeiteket olvassuk álló nap, így az agyunk elfolyósodott, képtelenek voltunk eldönteni, hogy ez-e a legjobb kérdés, amit valaha olvastunk.…..
A So You Think You Can Dance (Táncolj, ha tudsz) című táncos reality-vetélkedő tegnapi adásában az egyik versenyző annyira megörült a továbbjutásának, hogy szó szerint a padlóra vetette magát örömében, és fetrengett egy sort - csak azt felejtette el, hogy nincs rajta bugyi, így…..
kitiltott 2009.10.01 19:15:30
Az Index történetének legviccesebb felszólítását kaptuk meg néhány napja. A levélből - amelyet egy fordítógép hozott át hevenyészett magyarra - nagy nehezen azt bogoztuk ki, hogy egy felhasználónk jogsértő videót töltött fel az Indavideóra. A fordítógép (és egyeneságú…..