Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rlph

14 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Elég régen nem írtam már a blogba. Sok dolgom volt, tanulni is kell már, zh-k, prezentációk, beadandók... (azért buli is van még, nem kell nagyon félteni)lényeg most hétvégén volt a depor-barca meccs. Hangulat nagyon jó volt, a meccs is tetszett. Képek…..
Csabika La Corunaban újra itt 2009.10.27 01:19:52
Újabb képek:picasaweb.google.com/sinkacsabSantiago de Composteláról és La Corunaról is töltöttem fel képeket. Elég sokat.Az el Camino út középkori zarándokút, mely Spanyolország Galícia tartományának fővárosába, Santiago de Compostelába vezet. Érdemes megnézni a várost,…..
Régen írtam már a blogba, szerencsére elég sok dolgom volt az elmúlt napokban.A múlt hét csütörtökön elkezdődött a suli, de még csak a tárgyak bemutatása van. Nem lesz egyszerű teljesíteni a tárgyakat, mert még nem igazán értem, hogy miről van szó... De valahogy megoldom…..
Csabika La Corunaban következő 2009.09.30 20:31:00
A legújabb versenyző találjátok ki honnan jött?!   segítek: Ivánnak hívják.    Nagyobb térképre váltás ..
Csabika La Corunaban újabb 2009.09.28 15:18:02
Noh megjött a következő ember. Spanyol csaj, nem beszél csak spanyolul. innen:   Nagyobb térképre váltás..
A változatosság kedvéért ma megérkezett a legújabb versenyző. Alessandro, Milánó-ból.   Nagyobb térképre váltás..
Csabika La Corunaban képek 2009.09.22 11:37:00
képek frissítve.http://picasaweb.google.com/sinkacsab/a tegnapi összejövetelen, voltak lengyelek, franciák, egy portugál csaj, illetve rengeteg olasz... a banda 80%-a olasz..
Csabika La Corunaban új versenyző 2009.09.21 18:45:00
Ma érkezett egy újabb versenyző a lakásba. innen:  Nagyobb térképre váltásMikor megkérdeztem, hogy mit tanul azt mondta, hogy mérnök informatikus (mint a másik olasz srác), de ebben az évben semmit nem fog tanulni. :) ..
Csabika La Corunaban új lakó 2009.09.18 19:24:00
Eddig ketten voltunk a 8 fős kétszintes lakásban. Volt egy lengyel csaj, Karolina. Innen: Nagyobb térképre váltás   És most jött egy olasz srác, Francesco (remélem így kell leírni a nevét) Innen:   Nagyobb térképre váltás  Jah és a szicíliai spanom, Giampierro…..
A héten sajnos túl sok minden nem történt velem, mert beteg voltam. Most már kezdek jobban lenni, szóval lassan ki is fogok mozdúlni a lakásból.Suli: október 1. a kezdés. :)Nyelvoktatás: október 9. a kezdés :)vicces, mert így elég nehéz lesz megérteni bármit is az első jó pár…..
Csabika La Corunaban első bulik :) 2009.09.11 17:00:00
Noh, az első bulikon túlvagyok. :)Úgy hozta a sors, hogy egy Iván nevezetű csávó segített keresni szobát egy szicíliai srácnak, és lakáskeresés közben berúgtunk. Voltunk Európa legnagyobb sörözőjében is, bár a bajor sörözőket nem ismerem, de nem vagyok benne biztos, hogy ez…..
Spanyolország – Belgium: 5-0G: Silva (41., 68.), Villa (49., 85.), Pique (50.) (egy tizeneggyes kimaradt) Hangulat iszonyatosan jó volt. Érdemes ilyen meccsekre járni.Képek itt:picasaweb.google.com/sinkacsab/EspanaBelgica#A meccs előtt a kocsmák szépen tele voltak, de ami…..
rlph 2009.09.06 20:38:01
@w00d:
Hivatalosan 40 euro.
7ik sor, de a sarokban.

sima deportivo meccsre csak 20 euro körül van, ha jól tudom. De lehet venni diák jegyet is (15 pénzért), amit nem ellenőriznek le, mivel kapun mész be, és a biztonsági őr már csak motozni szokott.
Csabika La Corunaban 2. nap 2009.09.04 23:18:11
Sikerült magam kipihenni, mert a 8 órás busz út nem volt túlságosan pihentető.Benéztem az egyetemre, 10-12 perc busszal. :) elviselhető a távolság.Mondták, hogy most menjek innen, mert más dolguk van a suli, majd 21-én kezdődik, és idén nem lesz a suli előtt nyelvi kurzus....…..
Üdv mindenkinek! Tudjátok jól (vagy ha nem akkor most megtudjátok), hogy ezt a félévemet spanyol földön fogom eltölteni. Pontosan itt: maps.google.com/mapsSzeptember második napján indult a gép.Repülőtéren gyanús volt, hogy rendőrök állnak, és jöttek civíl ruhás kemények…..
Normális országokban kárpótolják az utasokat a vonatkésés miatt, nálunk lehúznak róluk még egy bőrt, innen látszik, hogy mi egy beteg országban élünk. Olvasónk a vonat késése miatt lemondott az utazásról, inkább autóval ment. Később szerette volna visszaváltani a jegyet, de…..