Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daveee

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zugügyvédnek az egyik ide beküldött, vagyongyarapodási vizsgálatokról szóló levél, és a hozzá tartozó kommentek  adták az ihletet ehhez a ma megjelent cikkéhez, amit most megoszt a blog olvasóival is. Egy kis ízelítő:Ha nem tisztázzák megnyugtatóan a jogszabályi…..
A „Ha az APEH egyszer beindul” bejegyzéshez érkezett a következő hozzászólás, amit a Zugügyvéd kiemelt, ennél plasztikusabb leírását egy lefolytatott APEH ellenőrzésnek nem sok helyen lehet megtalálni.  A történet pontosan tükrözi, mire számíthat az, aki…..
Daveee 2007.05.06 14:49:03
Andika!!!!

Nem akarom reklámozni, de pl az Apeh keres embereket, főleg könyvelőket, ha gondolod próbáld meg, az
www.Apeh.hu-n elvileg van fent álláshirdetés!:DDD

A könyvelőkkel nekem vannak tapasztalataim, pozitív, negativ is!!!Már irtam anno, a kedvencem az volt mikor egy milliárdos cég könyvelője küldött mérleget és az eszköz forrás oldal nem stimmelt+még sok ilyen van.Nekem fura, hogy pár könyvelő hogyan dolgozhat, ha ilyen elemi hibákat vétenek, és mondom nem egy kis cég volt.

Egyébként kérdezhetnék tőled, mint könyvelőtől? Csak az érdekelne, hogy mérlegben lehet negatív pénzeszköz?mi elvileg nem fogadjuk el a számviteli törvény szerint, de nekem úgy rémlik, hogy el lehetne fogadni...!