Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Photographer

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Facebookon jelenleg tízezerszer több fotó van mint az amerikai Kongresszusi Könyvtár gyűjteményében. A többi képmegosztó oldal, mint a Flickr vagy az Instagram szinte eltörpül a Facebook mellett.A világ legnagyobb közösségi oldalának fotótárába csak az idén kb. 70 milliárd…..
Photographer 2011.10.03 14:31:44
Sly, azaz Sylvester Stallone eddig ugyan nem fantasztikus színészi kvalitásai miatt vált népszerűvé, sokkal inkább ízléses vérfoltokkal tarkított bicepszéért vagy kutyákra emlékeztető mimikájáért, de most végre kiderült, hogy komolyan veszi azért a szerepekre való…..
Photographer 2010.08.12 10:01:47
Photographer 2010.08.12 10:03:37
Csütörtökön sajtótájékoztatón hirdették ki az ARC idei nyerteseit, a fődíjat Kovács Tamás Önerő című munkája nyerte:  A második helyezett az álneves Takács Béláné:  Harmadiknak pedig Sasvári Dóra és Szűcs Alexandra Újrakezdés magyar módra című plakátja…..
Photographer 2009.08.29 10:53:51
@DennisMoor: Jobban átlátod az itteni helyzetet, mint a legtöbb hazánkban élő magyar. Úgyhogy szerintem nyugodtan kommentelgess... :)
Annyira megirigyeltük a nagyoktól ezt a díjkiosztósdit, hogy a SuperBlog státusz osztogatása mellett további, szintén hatalmas elismeréssel járó címeket is szeretnénk kiosztani. A Reklámszemle rovat keretei között egy teljes éven keresztül értékeltük veletek együtt a…..
Azt sejteni lehetett, hogy Emesének a Budapest Bank előbb-utóbb valóban megköszöni, hiszen a karakter olyannyira rátelepedett már a bank reklámjaira, hogy szinte nem is hagyott másnak helyet. Emeséhez kapcsolható poénokat szerintem bárki tud mondani, de azt, hogy az adott reklám…..
Modorosblog Bezzeg... 2009.06.28 16:49:00
-Ez a BKV egy vicc. 300 forintos buszjegy? Ennyiért Berlinben meg Bécsben apám tudod, milyen szolgáltatást kapsz? Hajszálpontos csatlakozások, tiszta szerelvények, udvarias sofőrök meg ellenőrök, ezzel szemben itthon meg köszönni nem tudó, nyolc általánost végzett…..
A CSI viszonylag hamar, a második évadban kitermelte magából az első gyermeket, a Miamiba helyezett spinoffot, ami szépen lassan felnőtt az anyuka mellé, sőt, nemzetközi szinten túl is lépett rajta: 2007-ben ez volt a világ legnézettebb sorozata, ha hinni lehet a statisztikáknak. Az…..
Photographer 2009.05.28 21:17:06
Photographer 2009.05.28 16:52:28
@Kopi3.14: Láttunk már pár filmet és sorozatot ami Miamiban játszódott, és érdekes mód egyik esetben sem volt ennyire túlzó a színvilág mint a CSI:Miami-ban. Viszont azoknál is rögtön tudtuk,hogy a napfényes Floridában vagyunk.
Ergo szerintem úgy is meg lehetett volna oldani azt, hogy felismerjük a helyszint, hogy közben ne égjen ki a retinánk. Ez fotográfiailag is túlzónak számít. F.Y.I

Az hogy Sixx "pöcs"-nek titulálja Horatio-t, szerintem csak figyelem felkeltés. Ki a franc olvasta volna el ezt a cikket, ha nem ez a cím??? :)
Photographer 2009.05.28 21:12:45
@Sierpe: Hát ez a link :D , baker, totál ezt a képet kaptam a sorozatról az alatt a másfél rész alatt amit láttam belőle!
Kérdem én, mi ezen a szinészi alakítás??? Az pedig,hogy vannak akik azt írják hogy ez a világ egyik legsikeresebb, legnézettebb sorozata, azoknak csak annyit, hogy a Jerry Springer show is az volt... Nem vagyok egy nagy sorozat rajongó, de ezerszer jobb story a Szökés. Mondjuk abból is az első évad.
Egyébként pedig inkább nézek olyan sorozatot a TVben, amin halálra röhögöm magam, mint olyat,amiben vizihullákat boncolnak és egy totál hiteltelen figura alakítja az IQharcos nyomozót. Hol van ez a Horatio egy Columbohoz képest? :)