Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jirina

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap megírtuk, hogy Michiel Huisman is szerepelni fog a Trónok harcában, de azt még nem tudtuk (vagy nem voltunk elég figyelmesek), hogy milyen karaktert alakít majd a Nashville és a Treme egykori színésze. A Hollywood Reporter szerint Huisman Daario Naharis karakterét fogja alakítani,…..
Fél év Finnországban Képek 2010.01.28 10:50:30
Az összes képet itt meg lehet tekinteni:picasaweb.google.com/veronika.matyusElég csak ezt nézegetni :P..
Jirina 2010.01.29 16:00:35
A Hoshi Saga két és fél éve nagyon eredeti játék volt, aztán minden egyes folytatással kopott a fénye. A második, de főleg a harmadik rész nem volt már olyan ötletes, és most itt a színes-szagos negyedik részt, ami szerintem a leggyengébb mind közül. A feladat továbbra is egy…..
Fél év Finnországban legelső 2010.01.03 18:54:00
Hali!Majd Január 7-én indulok.Addig is készülődök!..
Viszonylag régen találkoztam olyan játékkal, ahol ilyen-olyan jeleket, szimbólumokat kellett megtalálni a különböző pályákon. A napokban azonban rábukkantam a ClickPLAY 2-re, és pontosan azt kaptam, amit vártam: egy kellemes kis játékot, ami se nem túl könnyű, se nem túl nehéz…..
Az első rész után - a Kongás premiert a Halloweenre időzítve - megjelent a Ghostscape második része. Ezúttal egy nyomozó bőrébe bújva kell egy elhagyatott kempingben bizonyítékokat, tárgyakat, fotókat gyűjtenünk, a megfelelő felszerelés segítségével. A képi világ ismét…..
Kezdjük is el az „Időgyilkosok a Facebookon” című sorozatunkat a Bejeweled Blitzcel. A program a szokásos „cserélgesd úgy az ékköveket, hogy három egyforma egymás mellé kerüljön” játékok adrenalinos változata. Egyetlen perc áll rendelkezésünkre, hogy…..
Jirina 2009.10.17 22:44:39
@EasyFriend: most sikerült 454 ezret produkálnom :D ha nem én csináltam volna nem hittem volna hogy ez lehetséges :D
Folytatjuk a Facebook legjobb játékait bemutató sorozatot. Mai jelöltünk furcsa állat, mert földrajzi műveltséget mér, de igazából a gyorsaság számít benne leginkább. Természetesen a Geo Challenge-ről van szó. A játék négy részből áll (és ha jól tudom, fizetős…..
Jirina 2009.08.12 07:49:52
@Sphery: 2649 cm3, de ennél többre sehogysem futja :D pedig a baráti körömben a rekordtartónak 3066 cm3 :D
Jirina 2009.08.12 12:30:09
@Sphery: igen, én már alien vagyok, a 3066 cm3-mas ismerősöm meg már robot :D
@Johnny336: tényleg sok függ tőle, pl én az utolsó körnél a kirakósat nagyon utálom, sokkal jobb helyette a "számpacás", amikor ki kell pukkasztani őket növekvő sorrendben :)
Múlt héten elindult a KMK-s Facebook-projekt, aminek célja a Facebook-os játékok tesztelésén túl némi közösségkovácsolás. Ez jól alakul, a bombermanes júzernek már 380 munkakerülő cimborája van, ami azt jelenti, hogy nagyjából ennyi ember kíváncsi arra is, hogyan alakulnak a…..
Jirina 2009.08.11 21:04:16
Már több mint háromszáz fős a KMK-s Facebook-közösség, lassan elkezdem posztolni a toplistákat. Előtte azonban még bemutatom a Biotronicot, hogy teljes legyen a Facebook öt legnépszerűbb flashjátékának listája. (A másik négy – a Bejeweled Blitz, a Pixel Ranger, a Typing…..
Előző heti rejtvényünk nyertese Ki Domi fedőnevű munkakerülőnk, nyereménye egy Worms 4: Mayhem és apróbb ajándéktárgyak (póló, toll, egyebek) a CD Projekt Kft. jóvoltából. Ezen a héten természetesen egy újabb Legjobb Választás játékot, a Rome Total Wart lehet megnyerni.…..
Jirina 2009.07.14 09:36:25
Szeretném a magam egyszerű eszközeivel gyarapítani a munkakerülési lehetőségeket, egyszersmind lehetővé tenni, hogy ne csak a játékfejlesztői pályázaton indulók nyerhessenek mindenki kedvenc blogjában, éppen ezért rejtvényrovat indul a KMK-n. Egyelőre havi rendszerességgel,…..