Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mire

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évek óta egyik kereskedelmi csatornának sem sikerült olyan műsort csinálnia, amiről nem csak a Barátok közt-függő zöldséges beszél, hanem az egész ország. Ami nem csak a Story Magazinban téma, de a kocsmákban is felhangosítják a tévét az adás alatt. A Megasztár és az…..
Mire 2010.12.20 13:11:34
Nincs abban semmi különös, ha két sportoló eljegyzi egymást. Talán még annak sincsen feltétlenül hírértéke, ha két egykori olimpikon tervezget közös jövőt. Ha azonban kijelentjük, hogy Grace Kelly 1982-es halála után hamarosan ismét lesz hercegnője a monacói hercegségnek,…..
comment:com Kiből lesz a pedofil? 2009.12.15 12:09:00
"Fiam, legalább egy rohadt diplomát szerezzél az életben, különben semmire sem viszed, pedofil leszel, mint a szomszéd Géza bácsi, akinek csak szakmunkásképzője van." Ilyesmik hangozhattak el tegnap az országban, az esti vacsora közben, merthogy a Mokkából ismét megtudtunk…..
Az ideológiai tévék azért is jók, mert ott nincs ez a gusztustalanul hosszú nyári szünet. De azért a politikai újságíró is szabadságra megy néha, így Kálmán Olga is.Az utóbbi időben rákaptam az Egyenes beszédre, ezért ezen a héten is nézem. De sajnos most Bánó András…..
Mire 2009.08.06 16:57:23
Mindkét oldal politikai jellegű adásait szoktam nézni, ami a gagyi Atv-t,a rémHír Tv-t és a bulldogfejű széles Echo Tv-t jelenti.
A három adón összesen nincs öt normális tv-s személyiség.
Az Atv-n talán a szakállas Fodor és Vicsek Ferenc, a Hír tv-n Ókovács Szilveszter, az Echo-n érdekes módon Bod Péter Ákos / nem véletlenül nem újságíró ! /.
Az összes többi a kontraszelekció terméke, a párthűség és az ideológiai dogmák katonái, abból is a végrehajtó tipus, persze más-más habitussal.
Kálmán Olga minden mondatában jól tetten akar érni minden interjúalanyt, nincs egy kiegyensúlyozott megállapítása, igazi "tökös" csaj szeretne lenni, de a saját véleményére mindig sokkal inkább kiváncsi, mint a vendégére.
Dési János olyan, mint egy suliújság túlbuzgó, éppen ezért állandóan túlkompenzáló, túljelentkező írogatója.Láthatóan kisebbségi érzései vannak a "felnöttek" körében, amit próbál "jópofa" beszólásokkal semlegesíteni.
Bánó ugye megvolt már itt többeknek, Bandikám, az ész a fontos, nem a haj.
Nála is a "jópofizás" helyettesíti a hozzáértést.
A Hír tv-n három-négy rettenet, a kétmillióanvagyunkaKossuthtérenRákay Fülöp,a leesekatérképjobbszélérőlisCsermely,az igazán "nőies" Nagy K., no és a csúcs, az indulataival sosem bíró, sziszegve gyűlölködő Erdős M.
Ott ők azok, akik még a tárgyilagosság látszatát sem szeretnék kelteni, ez aztán szinte mindig sikerül is nekik.
Külön szinfolt "üdvözlömSándor", azaz a volt szoci alelnök Csintalan Sándor, aki láthatóan még mindig nem dolgozta fel átvedlését pénzcsináló szociból betanított jobbos sajtómunkássá.
Aranyos, amikor szídják neki a régi szocikat, ő meg úgy tesz, mintha nem lett volna évtizedeken át zsíros /szó szerint/ haszonélvezője azoknak az időknek. Az viszont javára írható, hogy láthatóan szenved a demagóg, uszító, bunkó betelefonálóktól, néha próbál csitítani, de aztán rájön, hogy ezzel elveszíti a jobbosok szimpátiáját, ezért sokszor csak csüggedten hallgat.Sándor, neked ez a tisztítótűz, amin át kell menned ahhoz, hogy hiteles jobbos légy.
Hiteles balosból hiteles jobbos, brrr...
Az Echo tv szereplő gárdája az a csapat, ahol leginkább tettenérhető a gazda szolgálata.Újságírás nem kell,sértődött, máshol félretett /joggal/, kizárólag indulatvezérelt, mocskosszájú tv "műsorvezetők" és nemcsak mocskos, hanem kifejezetten szinvonaltalan adás zajlik többnyire.
Ott egy emberért kár, Obersovszky Péter az illető, aki olyan rohamos tempóban züllik az Echo szintjére, hogy az ijesztő.Ma már ő sem hallja meg az ellenérveket, ma már versenyzik vendégeivel, hogy melyikük tud "jobbszélső" lenni, ha meg kifog egy higgadtabb interjúalanyt, akkor betegre fészkeli magát, láthatóan kínos neki, hogy nem tud mindenkit jobbra rántani.Szegény édesapja, a nagyon kevés hiteles emberek egyike volt, az alma viszont elgurult, jó messzire..........
Az Echon szabad minden trágár, elemi emberi méltóságba beletaposó jelzőket használni a velük egyet nem értőkre, soha, senki rajtuk kívül e hazának jót még nem tett és nem akart, az akasztásra való felszólítás legfeljebb enyhe mosoly fakaszt náluk a műsorvezetőkben, stb,stb,...
Így aztán aki tájékozódni szeretne, az jelenleg egyetlen adón sem azt kapja, ami a valóság, hanem azt, ami az általuk értelmezett, kizárólagos igazság.