Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frocli

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sirpi tesztblogja Mivaaan? 2010.10.26 16:16:00
Mielőtt bárki nekemtámad, hogy mi ez a sok baromság, üzenem, hogy tesztelem a bloghu-t. Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?! ..
Frocli 2010.10.27 11:19:35
Biztonságosabb lett a budai bicikliforgalom verőere, a rakpartot a Széna térrel összekötő útvonal. A II. kerület 60 milliót költött a Budapesten még teljesen új típusú ajánlott kerékpársáv kialakítására. A festék egy héttel az átadás után már több helyen lekopott. A…..
Frocli 2009.05.28 12:23:42
@M@tyi: Végre valahol szó esik a "vadi új" hidegkúti bicikliútról. Nálunk Remetén is a keresztutcákba kitették a figyelmeztető táblákat. Hozzáteszem a mi utcánkban is elég kicsi az autós forgalom, de ott virít a felfestés és a tábla. Viszont ha az Ördögárok úton érkezel, ahol a busz is jár és erős a forgalom, semmilyen tábla nem figyelmeztet, hogy egy olyan útszakaszra értél, ami egyben kijelölt kerékpárútvonal...... (helyszín: Ördökárok út x Kerekhegyi út: elvileg, akár a templom felé mész, akár a busszal kanyarodsz., rámész a kerékpárútvonalra, és egy darab tábla nem figyelmeztet rá!)
Nem értem, hogy lehet, hogy minden kis utcába kitették a figyelmeztető táblákat, a nagy forgalmú ördögárokra meg nem..
Ráadásul a kerékpár út vonalvezetése sem ideális szerintem.... Most már a szegény Kerekhegyi úton a kétirányú buszforgalom mellett odakerült a kerékpárút is.... Mibe került volna nekik az eggyel lejjebbi Bajnok utcán vezetni a kerékpár utat? A Hímes utca azért picit szélesebb és kevésbé kátyús, mint az a szerencsétlen kis Kerekhegyi.