Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balint46

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Gyilkosság hajszolva című Steven Seagal filmről már volt kritika, de íme itt van a végső leszámolás, ahol a mester gyorsaságát művérrel és felesleges brutalitással pótolják.De mi ezért szeretjük a mi kis mangalica Buddhánkat! ..
Amikor elkezdtem játszani a Potty Racers 2-vel, szinte azonnal a Jég veled című, ezeréves film görkocsis jelenete ugrott be róla (a linkelt videón 5:05-től látható). Talán a zene, talán a kis alak, talán a tákolmány-hangulat miatt volt, de határozottan jót tett az asszociáció,…..
Balint46 2010.07.01 17:44:54
@Pimpili:
ne feledd el behúzni a futóművet. én is összeszedtem egy vagyont mire rájöttem hogy így kell
Hát honnan? Persze, hogy Indiából! A higanymozgású bréjkes csávó rendet csap a többi hindu között. A szokásos visszafelé ugrásos , fizikából megbukott koreográfiát már nem is említem.   ..
Eljött a várva várt pillanat! Az Retek Klub leadja, az über ZS filmet, aminek a trailerétől és a jeleneteitől hangos volt hónapokig a magyar web. 21:20-kor a Zskategória élőben közvetíti ezt a szörnyű alkotást. Főszerepben a hajmosás elől bujkáló Renegát! Lorenso Lamas! Ne…..
Szeretném a magam egyszerű eszközeivel gyarapítani a munkakerülési lehetőségeket, egyszersmind lehetővé tenni, hogy ne csak a játékfejlesztői pályázaton indulók nyerhessenek mindenki kedvenc blogjában, éppen ezért rejtvényrovat indul a KMK-n. Egyelőre havi rendszerességgel,…..