Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SirZsolt

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Nescafe vs 9GAG Army 2011.12.19 13:04:00
Podi hívta fel a figyelmünket erre a remek sztorira, bravó Nescafé!"Egy Szolnoki János nevű srác pályázott a Nescafé 3in1 Effekt lájkversenyén, a sérült kisöccsét szerette volna támogatni a megnyerhető főnyereménnyel (1 millió forinttal). Segtségül hívta a 9gag…..
SirZsolt 2011.12.19 20:36:55
@wtf123456: Nem gyógyíttatásra szánnák hanem a szórakoztatásukra, ilyen szempontból bőven belefér. De szerintem sem ezért érdekes/fontos ez inkább Fabdaone nézetét osztom. Sztem tök érdekes, hogy manapság ilyen dolgok történnek ilyen rövid idő alatt, 10-20éve ilyen elképzelhetetlen lett volna ma meg egyik napról másikra több ezren szidnak egy kávé márkát.. :D Egyébként youtube-n ha nescafe hungaryra kerestek kb minden videó alatt ott a sok dislike meg comment stb de ha jól tudom valahol a hírekben is volt (Ausztrália talán). Egy szó mint száz szerintem igenis melléfogott a nescafe azzal, hogy a srác pályázatát nem jutatta legalább a második fordulóba 46.000 like-kal (amikor nekik meg van 37-38.000). Ja és a Nestlé részvények árfolyama esett (persze nem emiatt ,de vicces):D
Ma este hétkor lesz tehát a launch, amin én is részt veszek majd valamelyik APR-nél, és beszámolok nektek a részletekről. Addig is itt vannak a magyar árak, az Apple hivatalosan csak mától engedélyezte az APR-eknek, hogy meghirdessék:Ezek tehát a hazai árak, ugyanezeket találhatjuk…..
Elérkezett tehát az első - és talán egyetlen - szeptemberi szerda, a nagy bejelentések napja. Az Apple Music Eventet szokásunknak megfelelően élőben közvetítjük, én Budapestről, a fotelemből, Csaba pedig Londonból, az ottani Apple főhadiszállásáról, ahol közvetlenül az…..
Eheti hirdetőnk, az iStyle új üzletet nyitott, ennek örömére mi is ellátogattunk a megnyitóra. A bejáratnál Gábor, az üzletvezető széles mosollyal fogadott. Nem csoda, vagy két-háromszáz ember állt sorba az esőben, várva arra, hogy bejusson az Andrássy út 36. szám alatti…..
Bár Steve Jobs többnyire remek húzásairól és előremutató döntéseiről híres, időnként ő is hibázik. Szerencsére ilyenkor a sors közbeszól, és nem hagyja, hogy hülyeséget csináljon. Mint például amikor visszatérése után nevet keresett az új asztali gépnek: azt már tavaly…..
Bizony, egy éves a rovat, ezalatt minden héten láthattatok egy képet, ez az ISO 8601 szabvány szerint összesen 52 részt jelent, ennél persze a különkiadások miatt több volt, de nem is ez a lényeg, hanem a heppi börszdéj. Azért ünnepeljük meg ezt a jeles napot, mert a kis fekete…..
SirZsolt 2010.01.16 22:52:41
Pénteken Michael Schumacher 2008 áprilisa után újra F1-autót vezetett, hogy felkészüljön visszatérésére. Az olasz Sky csatorna videóra vette.A 2006-ban visszavonult, 40 éves német 67 kört tett meg az istálló 2007-es autójával a házi tesztpályán Mugellóban. Közben folyamatosan…..
SirZsolt 2009.08.01 11:05:20
@natuck: nem írsz hülyeséget de a hasonlat a végén nem valami találó... :)
Kemény nap volt csütörtökön, először Farrah Fawcett, aztán Michael Jackson ment el, pénteken már arról cikkeztek a külföldi lapok, hogy ki nem halt meg: volt hír például arról, hogy Jeff Goldblum még köztünk van, aztán meg arról, hogy Harrison Ford igenis él. Jacko…..
Ez tény, fogadjuk el, ne vitatkozzunk. Ez van. A Forrester Research készített egy tanulmányt, amiben 32 ezer amerikait kérdeztek meg 2008-ban. A válaszadókat három részre bontották: az egyszerű mobiltelefont használókra, illetve az okostelefon- és iPhone-vásárlókra. A válaszokat…..
A SanDisk feladta, vége, ennyi, kész, nyista. Évekig próbálta lenyomni az iPodot, de most már biztosan nem neki sikerül a mutatvány. Touchscreenes lejátszókat már nem is dobtak piacra, most pedig a vezérigazgató nyilatkozott úgy, hogy nincs is értelme folytatni a fogyasztókért…..