Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pépanna

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az első mindig szar. Mert jó.Kedves Szakítósok!Ha a blogot olvasom mindíg találok olyat amibe bele illik az én történetem, de még nem mertem írni...Most meg teszem.Az én történetem egy táborral kezdődött.Iskolai szervezésű tábor volt, én voltam a legfiatalabb (16).…..
 Hmm.Sziasztok.Azért írok be a fórumba, csak így munka közbeni magányomban, hogy az egyik mostani storymat megosszam veletek.Magamról annyit, hogy sok pasim volt, tudom, nem tagadom, átlagosan évente 60 pasim szokott lenni, de ennek nagy része csak kaland, buli utáni egyéjszakás…..
Én költő vagyok és harcos. Ő álmodozó és katona. Majdnem passzolnitudott volna. Majdnem. A kép innenSziasztok! Muszáj megírnom újra és újra, ugyanazt. A szakítást. A Velevaló szakítást. Ami mindenhová visszavezethető, csak ahhoz nem, mitakartam. Pedig én mondtam ki. De…..
pépanna 2009.11.30 16:00:36
@Rebelde: időszaki igazi:)mondjuk így.van olyan hogy nem kettőn áll.hanem egynek áll egyfolytában.oszt kefekötő
pépanna 2009.11.30 15:50:34
@tuli (loreál:)): mert nard férfi?:D
pépanna 2009.11.30 15:53:42
Én egy 7 éves házasságból születtem. Mi 11 évnél jártunk. Szerinte ez nem is fontos...csak az utcsó 2 év.A kép innenGondoltam megosztom veletek miért is csökken a magyar népesség.Évtized+1 évnyi párkapcsolat után, sikerült kitennie a leányzónak.Korrekt…..
A meddig a fiúé a lány? Hányszor dobhatjuk ki a másikat? Kérdések. Sziasztok! Az én történetem sem mindennapi és mivel még elég élénken él bennem az élmény nézzétek el nekem ha itt ott nem tudok tárgyilagos maradni. Szóval a történetünk 7 éve kezdődött egy…..