Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bulldogos Lány

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tv2 az utolsó pillanatban, de azért már a TVR-Hét lapzártája után (hogy az RTL Klub már ne kavarhasson be) bejelentette hivatalosan is, hogy hogyan rügyeznek ki a sorozatok tavasszal. Ahogy már megírtuk, márciusban új részekkel jelentkezik Doktor House, 3-án az ötödik évad záró…..
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
Jogos-e, hogy a BKV dolgozói időről időre megbénítják a város közlekedését? Egyáltalán megbénítják-e, vagy mindenki megvonja a vállát, és gond nélkül megoldja a megoldhatatlant, és a szokásos időben beér a munkahelyére? Szavazz! (Szolg.közl.: úgy tűnik, Firefoxból…..
Bulldogos Lány 2010.01.12 14:48:46
Állati nehéz ebben igazságot tenni.
Ha azt nézem, h a buszvezető főnökei 10,20,30, 100milliós végkielégítéssel és egyéb címszó alatt szépen elsétál,.....nekem is kinyílna a bicska a zsebemben. És mivel sztrájkolhat, így megteszi.
DE!!! Eddig sem értettem, most aztán végképp, hogy mióta tudom, hogy egy kezdő buszvezető bruttó 250et kap, plusz pótlékok, és egyéb juttatás.... azóta végérvényesen nem tudom felfogni, h tonképp miért is sztrájkolnak? Mert büdös a munka... Én nem sztrájkolhatok, mert a munkaszerződésemben le van írva és ez is egy állami cég itten kérem szépen.... 9 év után is csak 160e a bruttóm, ami évek óta nem változott, csak az árak növekedtek.... és nem tudok semmit tenni, mert a szerződésemben tiltva van.
Ez az egész mind arra megy ki, hogy felbosszantsák a népet ők meg jót röhögjenek.
Egy kérdésem van már csak. Kaptunk egy emailt, miben az áll, ha nem tudnak ma bejönni dolgozni, és igazolást kérnek a BKVtól, akkor igazolt távollétnek írják be a mai napot.... méghozzá nem fizetett igazolt távollétnek. Kérdem én, hogy a sok debil BKV-s miatt ki fogja azoknak a családjának következő fizetésnél átutalni a miattuk kiesett bérüket, mert nem tudtak bejönni és megdolgozni az alamizsnáért????
Valakinek a napi 2-3 ezer forint kiesés is baromi sokat jelent.... és vannak akik még ennyit sem keresnek sajnos, mégis gürizik és csendben van.
Bulldogos Lány 2010.01.12 14:59:25
@EvilHedgehog: Azért én belenéznék abba a bértáblázatba! Nem azt mondom, hogy nem mondanak igazat. És nem is ezen volt a hozzászólásomnak a lényege! Hanem, hogy hiába jelentették be tavaly ezt a sztrájkot, ugyanolyan fejetlenséggel csinálják, mint a Gaskóék a MÁV sztrájkokat! Nem hiába pereleik be őket minden sztrájk után. Felkészületlenül és hozzánemértéssel csinálják. Sok agrárgyerek ennyit lát. Nem dolgozunk, mert kevés a pénzünk, múúúúú! Hogy aztán ez még mennyi embert érint, ki nem xarja le.... Mert az saját nyomoruk a legelső és ezért tart ott nagyon sokminden és mindenki ahol.....
Az elkövetők ezúttal annyira hülyék, hogy igazából haragudni sem lehet rájuk. A rablók szofisztikált eszközválasztása már igazán furfangos agyműködést sejtet, ugyanis egy csatornafedőt basztak be a kirakatba, hogy bejussanak az automatához. Ki is pakolták, majd az…..
Bulldogos Lány 2009.12.17 15:23:24
Ronda korcsok címmel kaptunk levelet, de szerencsére van humorunk, így átláttunk a szitán, és megértettük, hogy viccről volt szó. A képhez az alábbi szöveg érkezett, feltehetően valamelyik kutya írta: "Tavaly születtünk bordeauxi dog apától és amerikai bulldog anyától.…..
A május 31-én Csiang Majban született pandáról már beszámoltunk, itt egy újabb kép, amin már nagyobb, tizenhárom napos. ..
Bulldogos Lány 2009.06.12 08:44:20
Carina és Riley nem testvérek, de mindkettejük anyja közlekedési balesetben hunyt el. Az ausztráliai Warrandyte tájvédelmi körzet vombatszakértője, Linda Sauvarin fogadta be a csupasz kölyköket. Carina most 273 gramm, Riley pedig 290, de néhány éven belül elérik a 20-35 kilós…..
Benevezhetnénk a rekordok könyvébe, mert nálunk két bulldog is van a szerkesztőségben. A felső képen előtérben Tádé, háttérben és az alsó képen Panda látható. Gazdája, a velvetes Hetti így kommentálta a képet: "nagy hirtelen nem is tudom, hogy ehhez a képhez mit lehetne…..
Bulldogos Lány 2009.05.28 09:39:17
@BUNNY - Are you in the Game?: Bulldog vagyok vele, leszámítva a büdös galambokat!!! :DD Dehát ennyi hátránya kell, hogy legyen egy kutyának, tökéletes nem lehet! :D