Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Legisfalk

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Engedtessék meg, hogy idézzek Szabó Márton a Kopint-Tárki vezető kutatójának nyilatkozatából. (Azoknak idéznék, akik bevásárolni járnak, és finoman fogalmazva megdöbbentek az utóbbi hetek elszállt árain...): "A kutató cáfolta azt az állítást, hogy eddig drasztikus…..
Vastagbőr Gondoskodnak a rabokról 2011.02.12 12:01:00
Ambrus György 44 éves, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Gyula és környéke régiójának elnöke. 1984-ben végzett szakácsként, 2005-ben tette le a szakács mestervizsgát. 2008-ban az erfurti Szakácsolimpián egyéni aranyérmes lett, tavaly pedig az általa vezetett csapat…..
Lestat a vámpír Változás 2010.07.04 22:52:00
Ősszel lesz egy éve, hogy ezen a blog-on osztom meg filmmel és zenével kapcsolatos élményeimet, legyen az pozitív vagy negatív. Áldozatos munkámnak meglett a gyümölcse, pár embernek tetszettek a kritikáim és így végül meghívtak szerkesztőnek a sorozatportal.neobase.hu-ra, hogy ha…..
"Vélemények", "kritikák" a Vastagbőrről a tumblr-en, és mivel ott nem lehet kommentelni, inkább kiszedem őket ide. Véleményem persze van nekem is, meg hozzáfűznivalóm is, majd talán kommentben kifejtem ... Az egész egy Webisztán poszttal kezdődött... Bede…..
Nosztalgikus pillanatok. Gyerekkorom egyik nagy német sorozatáról van szó itten kérem szépen. Emlékszünk? Emlékezni! Természetesen a kopasz, genya csávó volt a kedvencem, meg a grófnő. De amit a sorozatnál is jobban szerettem anno, és most is, az a vége. Szebb a muzsika, mint az…..
Egy vámp/ír Leonidas rémálma 2009.08.08 19:07:01
Ejj keményen fárasztó frissülés következik. Egyszerűen olyan, mint anno Connor McHód-dal..az a tipikusan csak nekem vicces dolog..és cseppet még félre is ps-eltem xD mármint a textúrát nem kellett volna már rátenni..és elhalványítottam a szöveget,de nem figyeltem oda rendesen…..