Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kristian Kalle-t keresem a lakásbérlés szédelgőt

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A harc valamelyest emlékeztet VIII. Henriknek a pápával folytatott házasság-legitimációs vitájára. Henrik azzal, hogy a feje tetejére állította a házasság akkor bevett intézményét, szakítva az Egyházzal, pontosan azt a legitimációt nem tudta soha kivívni Boleyn Annának, amit…..
Belsőség Kell is nekem ez a fos? 2009.08.05 22:56:00
  Amerika jó nagy piac. A program hivatalosan július 1-jén indult, valójában azonban csak 24-én kezdődött, azóta viszont már 157 ezer beszámított autó került a roncstelepekre. Na, vajon mik?  Vélemények az azonos című írásunkról...
Kristian Kalle-t keresem a lakásbérlés szédelgőt 2009.08.06 06:33:59
Kristian Kalle-t keresem a lakásbérlés szédelgőt 2009.08.06 06:44:11
HGy ezzel a beküldésével lett RJB: Szóval nézem a Revolutionary Road című kissé nyálas Caprio-Winslet melodrámát. Ülnek a konyhában a vendégek és arról beszélnek, hogy a háziasszonynak nem kellett volna ennyire fárasztani magát.Nem kellett volna fáraszd magad. You shouldn't have…..
Kristian Kalle-t keresem a lakásbérlés szédelgőt 2009.07.01 09:18:33
A Zugügyvéd belinkeli a magyar igazságszolgáltatás egyik gyöngyszemeként az alábbi ítéletet a sajtó és véleménynyilvánítás szabadságáról...
Kristian Kalle-t keresem a lakásbérlés szédelgőt 2009.06.27 21:15:47
A Zugügyvéd teljesen elképedt egy ma – másodszorra meghozott – elsőfokú ítéleten, aminek nyilvánvaló célja az újságíró megleckéztetése volt. Az esetet egyelőre név nélkül tesszük közzé, mivel az ügy nincs lezárva.  Egy vélemény cikkben a vádlott azt…..
Az alábbi levél egy  fogas kérdést vet fel, a Zugügyvéd is várja az ötleteket. Az biztos, hogy a hamis vádtól tartózkodni kell, és a személyhez fűződő jogok megsértése is komoly költséggel járna. Kedves Zugügyvéd,a www.megeroszakoltak.blog.hu egyik blogszerkesztője…..
Majdnem megvolt a lebukás Kis Édessel, ami mondjuk nem is lett volna lebukás, csak kiderülés, vagy mi… Átjött délután, hogy erőszakoljam meg. El akarta húzni az előjátékot, hogy majd úgy még királyabb lesz, de addig húzta, hogy közben hívott a Pultos Csaj. Elindult…..
 Bon soir! Esti kikapcsként ajánlom figyelmetekbe ezt a rövid filmriportot, amelyet francia újságíró barátném, Helene Bienvenu készített Budapestről az Elle magazin számára. Volt egy csekély részem a témaválogatásban, így talán nulla forintból is megtámogathattam a magyar…..
Másodszor vacsoráztam a Fausto’s-ban. Már az első alkalommal is nagy élmény volt, de a mostani látogatásom teljesen meggyőzött arról, hogy ez az étterem benne van a hazai Top 5-ben. Első látogatásomon előételnek kacsamellet rendeltem, főételnek bárányt (egy picit…..
Kristian Kalle-t keresem a lakásbérlés szédelgőt 2009.06.10 07:05:21
Kristian Kalle-t keresem a lakásbérlés szédelgőt 2009.06.12 00:32:35
I. küldte nekünk az alábbi kis történetet, akit felesége csalt meg több ízben, de nem tudja megmagyarázni tettét.10 éve élünk együtt feleségemmel jó anyagi körülmények között, és van egy gyönyörű 6 éves kisfiunk, aki mindkettőnkhöz egyformán ragaszkodik. A házasságunk…..
  Ne kerteljünk, mondjuk ki nyíltan: politikusnak alapvetően a szarfej emberek mennek. Teljesen nyilvánvaló, hogy ha valaki jófej, akkor az nem akarja életét mindenféle unalmas üléseken, tanácskozásokon, titkos és nyílt fórumokon, irodákban és tárgyalókban tölteni –…..
Mandiner blog Balkán 2009.05.31 17:01:00
  Ez a poszt nem született volna meg, ha a kétezres évek elején nem a Lágymányosi híd budai hídfőjénél működött volna Budapest, s egyben az egész tejútrendszer legkúlabb szórakozóhelye. De ott működött. Az első West Balkánba kivilágítatlan, a somogybabodi offroad…..
Gergő esetében bejött a statisztika, a nagy számok törvénye alapján persze, hogy egy hülye suzukissal adódott némi kalandja. Szinte már nem is meglepő, hogy volt autóból kiszállás, rokonság felsorolás, éghaljatok emlegetése. Persze most is a gyökérnek volt nagy a szája. Egy…..
Kristian Kalle-t keresem a lakásbérlés szédelgőt 2009.05.29 18:41:15
Öt év - öt nyelv Igeidők 2009.05.28 02:03:00
Nem tudom ki hogy van vele, de én a magam részéről ki tudnék futni a világból az angol nyelv különböző múltidőitől. Biztos jó nekik, hogy le tudják írni/el tudják mondani, hogy a két múltbeli esemény között milyen reláció áll fent, de ha szigorúan veszem, teljesen…..
Internetes zaklatás, postafiók feltörés, pornókép küldözgetés. Anyuka segítséget kér a chaten nőző fia számára.Tisztelt Zugügyvéd!A segítségüket, illetve tanácsukat szeretném kérni az alábbi témában:A lányomról és a barátjáról van szó. Már a rendőrségre került…..
Kristian Kalle-t keresem a lakásbérlés szédelgőt 2009.05.28 01:39:44