Regisztráció Blogot indítok
Adatok
abiczo

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a HTC Benelux főnöke korábban már kitwittelte, hogy csütörtökön érkezik a holland HTC Desire-ekre az Android 2.2, a még hivatalosabb, írásos közlemény szerint az európai telefonok befrissítése a hét végén fog megtörténni. A már ismert Froyo fícsörök (lásd lent, a…..
abiczo 2010.08.01 15:18:42
@café: nekem is ezzel kezdődött, hogy nem lehetett kikapcsolni, aztán elkezdett újrabootolgatni magától, egyre gyakrabban.
Szervíz lett a vége, alaplapot cseréltek, szóval nem hiszem, hogy app okozná a problémát.
Biczó András (@abiczo) fogta magát, és összepakolta a Twitter geolokációs adatait a Yahoo Placemakerrel, és csinált az egészből egy Google Maps mashupot. Az eredményen az látható, hogy hol élnek a magyar twitterezők. A pontos geolokációhoz arra van szükség, hogy a felhasználók…..
abiczo 2009.06.16 18:15:23
@victy: a koordinátákat ilyen formában add meg a twitteren a location-nél: 47.509664,19.076729 (de az se baj, akinél előtte van az iPhone: vagy ÜT:)

A koordináták megtalálására: Google Maps-ben jobb klikk a pontra, aztán Center map here, és ezután a térkép fölött a Link felirat url-jében benne lesznek a koordináták az ll=...-nál.