Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrcz

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A holnapi napon bizonyosan eljutnak a sajtóig az olyan hírek, hogy feltörték az ilyen, olyan helyen lévő postaládákat. Nálunk a nyolcadik kerületben a komplett levélszekrény blokkot nyomták fel ismeretlen tettesek de a szomszédos házakon is végigmentek. A Facebook üzenőfalamon már…..
Tovább folytatódik az énblog-jelleg, ócsanálosi zsáktöltésről/-hordásról fotóblog és beszámoló, plusz a következő napokban várható helyzet. Nekem ugye nem volt olyan szerencsém, hogy gárdisták, országyűlési képviselők és újságírók körében rámoljak, így a…..
mrcz 2010.05.21 18:01:02
  A politika egyik alaptétele, hogy a szavazás szempontjából teljesen irreleváns, hogy te minek tartod magad, csak az számít, hogy a politikailag képzetlen, a cizellált ideológiai finomságok iránt érzéketlen választópolgár kivel téveszt téged össze, amikor megpróbálja…..
mrcz 2010.01.22 20:44:26
@Joe84: "egy tömeggyilkos rendszernél is mélyebbre süllyedtek" - úgy látom hiányoznak a történelmi előtanulmányok, innentől kezdve nincs túl sok értelme vitáznod.
Azt pedig, hogy az LMP-nek nincs semmi köze sem az SZDSZ-hez sem az általad leírt liberalizmushoz, azt gondolom nehéz felfogni. De szerintem ne erőlködj, inkább írd le még egyszer ugyanazt.
Haditudósító Januári műsor 2010.01.04 19:18:00
3. Wolfgang Petersen / Das Boot / 1981 / 209 min / West-Germany / director's cut  Wolfgang Petersen sílusteremtő és mértékadó, ma már kultuszfilmnek számító alkotása egy német tengeralattjáró legénységének életébe vezeti be a nézőt. A tengeralattjáró a filmtörténet…..
mrcz 2010.01.07 23:25:43
valahonnanénisjöttem motoszkál 2009.10.28 15:06:05
neszel. szüntelen szünet. az volna a jó mi?általános iskolában. huszonéves fejjel valami tettvágy kapisgatja lelkibékém, pislákol. ez a baj, a tett hiányával küszködő vágy.mondhatnám rakoncátlan szavak...
Napok óta tudom, hogy újra írni fogok ide. Épp egy hónap telt el, teljes némaság, blognyáriszünet. Rámfért. Most aztán meg teljes erő, teljes bedobás. Azóta mi is történt. Semmi. Minden. Kirúgtak állásinterjúkról, nem hirdették meg a hiányzó egyetemi szemináriumot, nem…..
"ha akarom nemakarom ha nemakarom akarom" jutott eszembe a minap mikor be akartam lépni ide de nem engedett. pedig mondanivalóm az volt...most nincs. szoval most nemakarom...
Peterfaith Szálkás Ati 2009.05.20 23:32:00
 Egy jókis palatinusos napon mutatott be a Lenkeis Joci Szálkás Atinak. Ati nevét, testalkatáról kapta, az arca mint egy aszkétának, ám teste, mint Csollány Szilveszternek, a felkészítő időszakban. Csak éppen 60 kg. Atit meglátásom szerint, kotonnal a farkán, cigivel a…..