Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wilson

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A 28 éves modell félmeztelenül állt a fotós elé...
wilson 2012.01.24 18:20:29
A "Vidám történetek" sorozat 3. része Guatemalában játszódik. Aki járt már ebben az országban az tudja, hogy spanyol nyelv nélkül nem könnyen boldogul, de vannak szituációk, amikor a nyelvismeret mit sem ér. Ilyenkor a legjobb megoldás a szesz... 3. rész - Két sztori…..
wilson 2011.10.29 21:46:35
A valóságshow-k hazai rajongói örülhetnek: az RTL Klub derült égből villámcsapásként bejelentette, hogy jön a Való Világ nevű Big Brother-koppintásuk negyedik évada, ráadásul még ősszel, megtámogatva az X-Faktort, hogy a nézettségi versenyben esetleg felzárkózó TV2-nek…..
 A blog mar egy eve erintetlen lassan, de meg mindig surun kapok maileket/uzeneteket. Egyreszt: A blogot vissza akarom hozni az eletbe. Mar nem elek Izlandon, de a nyarakat meg mindig ott toltom. Iden is megyek junius elejetol szeptember vegeig.Masreszt: Mar nem igazan vagyok naprakesz az…..
Az RTL Klub közleményt adott ki, miszerint a ma hajnalban, a szemtanúk állítása szerint ittasan balesetet okozó Stohl András ezzel a húzással kigolyózta saját magát a húsosfazékból, és nem vezeti majd a a csatorna soron következő, X-Faktor című tehetségkutatóját. A…..
wilson 2010.05.08 17:15:31
Egy rendkívül jól sikerült második harmaddal és végig okos, taktikus játékkal abszolút megérdemelten nyerte meg a Mol Liga fináléját az elődöntőben a favorit Dab.Docleren túllépett Vasas Budapest Stars. A mérkőzés elején az Újpesti TE szerezte meg a vezetést Dubek révén,…..
A Heaven Street Seven szöveget gondolatébresztőnek pakoltam ide néhány napja, ugyanis tele van (szerintem) nagyszerű sorokkal/rímekkel. Utolsó irodalom órán megfogadtam, hogy életemben nem elemzek több verset (huh, milyen könnyen kamuztam össze-vissza olyasmit, amit az aktuális…..
'Dark Night Of My Soul' Nightwish 2009.03.25 13:11:24
A Nightwish új koncertalbuma mellé (valójában a legutóbbi album nyolc dala,különböző helyszíneken felvéve) mellékeltek egy DVD-t is turnéfilmmel, klipekkel.Az ciki, hogy Anette az Amaranth-ban élőben is két szólamban énekel. Egyszerre...A hölgy messze nem olyan szép, mint a…..
wilson 2009.03.27 05:19:33
Huh. Kb. 300 km-nyire delre csoppenni az egyenlitotol kb. 24 ora alatt a -15 Celsiusbol... A legjobbkor leptunk le. Az ocean gyonyoru, a klima tokeletes. Minden arcozas nelkul komolyan irom, hogy nem tudom, mennyi ideig fogom birni a napon doglest es az uszkalast. Ez ugyanis nem az en…..
wilson 2009.01.18 22:21:25