Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lorenin

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szasztok.Megjottek a kolykok, az almult ket napom azzal telt hogy trunksokat illetve footlockereket cipeltem, egyenkent 30-40 kilosak, tobbnyire 2-3-an mozgattunk meg tobb mint 100 trunksot es nagy zsakokat. Fasza volt, tegnap a 12 oram utan levetettem magam egy papirral es szamologeppel az…..
Lorenin 2009.06.26 10:31:28
Szióka!

Eléggé kiakadtál, látom...majd elmúlik. De sajnálom, és fel a fejjel! De talán tudtad hogy nem bulizni mész! :) Mindegy, gondolj arra hogy tapasztalatnak nagyon jó, és ami nem öl meg, az megerősít, és talán nagyon-nagyon jót tesz neked ez a rossz élmény, és sok hasznát veheted a későbbiekben.

Egyébként meg hogy picsa pénzért kell másoknak 24órázni a gyerekekkel, végül is én is ezt csinálom, csak egy gyerekkel, és ezért úgy gondolom, hogy lehet hogy ők szeretik ezt csinálni, azért mennek minden éveben...mert nekik ez jó. Nem mindenképp a rengeteg pénzért.

Az igényeikből meg hajlandóak áldozni, vagy előfordulhat hogy náluk otthon sem jobb - :) - veled ellentétben! Biztos eddig is értékelted az otthonod nyújtotta kényelmet, de gondolj arra mennyire fogod ezután! :) Vagy arra gondolj, hogy itthon nem tudnál jelen esetben pénzt keresni, mert nem nagyon van diákmunka....
Szóval lehet hogy szar, meg tele van a hócipőd - ezért küldök is egy vigasztaló puszit - de fej a fejjel! Hazajössz, lesz egy csomó pénzed, elmondhatod hogy te már jártál amcsiban, sok - akár szar - élménnyel gazdagodtál....Ja, és lehet hogy cigánynak való munka, de neki nincs nyelvtudása, és pénze a kiutazáshoz! :)
És egyébként is, itthon fizettél az edzőteremért, most az fizet Neked! :)
Szóval fel a fejjel, ebben a táborban nincs gázkamra, és egyszer úgyis hazajössz!

Azért azt meg vedd bóknak (a csigától) hogy meztelenre vetkőzve várt az ágyadban! Szerintem akart Tőled valamit! :D Te meg gondolom őt (IS) kihajítottad....hááát, Téged nagyon nehéz meghódítani, az biztos!

Puszika, és kitartás! A gyerekek remélem imádni valóak! Nem hozol haza egyet? :P
Csaszi's blog 2 3 4 days 2009.06.01 23:38:59
Hahoo huhh vegre egy kis civilizacio^, fakk nemtok ezen a billentyuzeten smile facezni so mostantol a vigyorgas csak Ñ= ugyanis egy mexikoi srac laptopjarol irok es eleg fura a billentyuzet.Nahh a new yorkban eltoltott nap utan szerencsesen lekestenm a portlandbe utazo buszomat, de nem tortent…..
Csaszi's blog Elso nap 2009.05.30 08:24:35
Haho, nahh megvolt az elso nap:) laza 15 ora alatt megerkeztunk new zorkba a jfk repterre. Az emigracios butasagok utan pedig a ccusa emberei elkuldtek minket a hostelunkbe, egesz helzes szocrealos hangulata van:) majd lesznek kepek, zuhany utan nekivagtam masik 2 magzarral new zorknak, a time…..
Csaszi's blog Indulas elott 2009.05.26 14:28:00
Nohh elerkezett ez az ido is nagynehezen, ma elkuldtem a CCUSA irodajaba a kotelezo "i know that i have to go to the airport on friday" uzenetet amit kertek tolunk. Az orvosi kortortenetes papiron kivul mar megvan minden ami szukseges, ideje lenne azt is megcsinalni mert a vegen nem…..