Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HDK

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a Nemzeti Állatkert tehetségkutató pályázatának nyerteseit már kiválasztotta a zsűri, de a közönségszavazás még mindig tart! Elérkeztünk a mindent eldöntő fordulóhoz - szavazzon a kedvenc fabulájára!   Azt, hogy ki lett a tehetségkutató pályázat első, második és…..
Zord tél vonult végig az Északi-hegyek erdein. A farkasordító hidegben az erdő állatai már azt hitték sosem fog véget érni a fagyos évszak, amikor egy márciusi reggelen arra ébredtek, hogy a fákról lecsüngő jégcsapok cseppjei zenélnek, ami a tavasz elérkeztének csalhatatlan…..
Szeptember közepén megnyílt a Nemzeti Állatkert. A Literán kortárs írók tollából fabulasorozatot indítottunk. A Litera ezennel meghirdeti tehetségkutató pályázatát is. Pályázóinknak Heltai Gáspár reformáció korabeli, jól ismert Száz fabulájának nyomán kell kortárs…..
Első látásra azt hittem, hogy a Mit hogyan Grätzer József örökbecsű klasszikusának, a Sicc-nek egy felnőttekhez szóló változata, de hamar kiderült hogy sokkal több ennél. Egy kötetben koktélkalauz, útikönyv, háztartási kisokos, túlélési útmutató… és még…..