Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szüacica

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ROFL-net Táá leszbikuuuusss! 2009.05.27 05:19:00
Felvilágosítás fail 2:03-nál Tegnap híradóra várva voltam olyan hülye, hogy korábban kapcsoltam be a tv-t, azt még ez a szánalom ment. Komolyan, ha még mindig kéne tv-díjat fizetni, legkésőbb most írtam volna egy petíciót  ..
szüacica 2009.05.27 15:33:03
@MatT: Kedves Matt, kicsit eltúlzod a dolgot:) A nézők, akik bent ülnek, statiszták, és egy alkalommal kb. 2-3 ezer forintot kapnak. Nyilván a pénz miatt vannak bent és nem a műsor érdekli őket, mindenesetre én ennyi pénzért nem lennék hajlandó végignézni élőben ezt a szennyet. (és még véletlenül engedném,hogy a kamera engem is mutasson a tv-ben, mint egy ilyen műsor nézőjét)

Egyébként Joshi Barat a maga szintjén még mindig sokkal színvonalasabb műsort produkál, mint Mónika (persze ez a videó kivételt jelent) mert nála általában nem cigányok vannak, hanem nehéz sorsú emberek, akik a maguk szánnivaló módján ettől a műsortól várnak megoldást.
Mónikánál viszont a vendégek 99,99%-a cigány,és nem múlik el úgy műsor, hogy ne lenne verekedés a studióban.
Felteszem a TV2 is azért mutatta be ezt a jelenetet, hogy versenyben maradjon a nézettségért a Mónikával, mert gondolom a primitív népséget az egyszerű lelkizés helyett jobban vonzza az anyázás és a verekedés.

Persze igazatok van, nem ezeket kéne mutatni főműsoridőben, sőt egyáltalán nem kellenének ilyen műsorok, de úgy látszik, az emberek többsége erre kíváncsi.
szüa