Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hopetheorc

16 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pepe motorozik Bakony túra 2016.05.08 15:34:15
Mivel nemrég volt a születésnapom, a 18-ik (Nem :)) elhatároztam, hogy így vagy úgy, de megyek egy karikát valahol az országban. Először egy romániai szakasz felé húzott a szívem, de az útitársamnak kemény menet lett volna odáig eljutnia, ezért a Bakonyra esett a választás. A péntek este útvonal…..
Az egyik interjúmon kaptam egy ehhez hasonló feladatot, persze kiszórtak, mert azért az ember ritkán használ rekurziót. Eldurrant az agyam és megcsináltam, hogy legközelebb legyen fogalmam róla. A cél az volt, hogy egymásba ágyazott movie clipeken átfutva megtaláljam a leginkább…..
Már előre elhatároztuk, hogy az odautat követő napon pihi lesz, nem motorozunk. Nem nevezném hibának, mindössze annyit tudnék hozzátenni, hogy fölösleges volt, egyáltalán nem voltunk kimerültek az egész napos út után. Az előző napon a kempingben az első helyre amit jónak…..
Több mint fél éve készültünk erre a túrára, nem tudok elég hálás lenni az égieknek, hogy ennyire jól sikerült. A motorba és a felszerelésbe iszonyat pénzeket beleöltünk a párommal, hogy minden flottul menjen, félő volt, hogy a túrára nem marad. Még mindig lenne mit…..
...meg úgy általában mindenhol, gondolom én. Csinálgatom a kis játékomat önmagam és (remélhetőleg) mások örömére és belefutottam egy olyan problémába, hogy amikor példányosítottam egy karaktert, ami meg fog jelenni a canvas-en, akkor minden egyes alkalommal érezhetően…..
Pepe az Instán #tomato 2013.03.09 08:57:00
hopetheorc készítette ezt a képet. ..
hopetheorc készítette ezt a képet. ..
Megőrültél már attól, hogy egy saját gyártású activity-d hülyeséget csinál, mikor elfordítod a készüléket? Engem ma kisebb szívroham kerülgetett, hogy aszongya "a franc, ezt is le kell kezelni...". Ugye ismerős? Persze, hogy ezt is az AndroidManifest.xml-ben kell lekezelni :) A…..
Pepe az Instán Ködös november 2012.12.11 12:31:39
hopetheorc készítette ezt a képet. ..
Egy olyan problémára akadtam, amivel még nem foglalkoztam bővebben, nevezetesen az adatbázis kezeléssel. Jó, jó, megcsináltam én is a google Notepad tutorialját, persze, de az egyrészt nem életszerű, másrészt meg miért használjon az ember SQLite-ot, ha másképp is meg tudja oldani…..
Több flashben készített applikációban is jelentkezik egy olyan probléma, ami megoldásért kiáltott, nevezetesen a @ jel használata beviteli mezőkben. Ez igazából a Chrome-ban jeletkezik, a Ctrl + Alt + V billentyűkombinációra nem csak a kukacot illeszti be a jószág, hanem a…..
Amikor már azt hitte volna az ember, hogy mindent, te tényleg mindent elmondott, leírt, megélt az X-Faktorral kapcsolatban, akkor a műsor húzott egy olyat, hogy egy félsüket bohóc adta a másikat harminc centis faszkorbáccsal. És gigára mentek, keményen, hiszen azt, hogy az ember egy…..
Ugyan a motormosás kicsit fölösleges, mert a gép ismét pikk-pakk retkes lesz. Ennek ellenére olyan jó néha egy habos szivaccsal végigmenni az alkatrészeken - egy-egy ilyen wellnesskúra után szinte hálásan kacsint lámpájával a motor. Persze ennél van jobb is: más mossa, mi meg…..
Jobbegyenes Gyurta Dani bűne 2012.08.02 17:15:14
Gyurta Dánielért egy ország izgult tegnap este. Sőt, egy egész nemzet határokon innen és túl is. A média is kivette a részét a hangulat fokozásából, a döntő előtti napon egymást váltották a képernyőn a barátok, családtagok, régi és jelenlegi sporttársak. Még a vele egy…..
Úgy érzem ezt meg kell, hogy osszam, mert szükség lehet rá a jövőben. Túrkáltam a netet érte fél napon keresztül, innen-onnan összejött egy jó kis alap, ha az ember video bannert akar készíteni. A kódokat úgy próbáltam leírni, hogy magában a flash fejlesztőkörnyzetben…..
flash és más Kék halál 2011.11.13 09:52:00
Nahát, tegnap este szenvedtem ám rendesen. Próbáltam lefuttatni az emulátoron az újonnan beírt scriptet és lefagyott a gép. Egész egyszerűen kidobta a kék halált és kezicsókolom.Hajnali kettőig szenvedtem vele, újratelepítettem az SDK-t meg az összes AVD-t, aztán feladtam. A kék…..
flash és más R mint Resources 2011.10.22 18:32:39
Fifikás dolog :)Dolgozom az ofisl tutoriálokon, persze Eclipse a társam ebben. Vannak jó részei és vannak kevésbé jók. Minjdárt kifejtem, hogy mire gondolok.A tutarialok a beírandó vagy inkább bekopizandó java scripteket nem teljes egészében adják meg, a beimportálandó osztályok…..
flash és más Android kezdőknek 2011.10.15 16:05:00
No, hát én is kezdő vagyok, pár év flash programozás után, amibe kicsit belefáradtam, gondoltam új kihívások után nézek.Ne kell félreérteni, a flash még mindig tartogat meglepetéseket, nap mint nap tanulok valami újat, de kell valami ami utána jön... Gondoltam miért ne legyen ez…..
(Nem tudja, mi az a PPO-botrány meg tömeges lehúzás? Itt az első Index-cikk, itt az első Homár-poszt, itt meg a második, a legfrissebb információkkal.) Chimie, aki jó ideje regisztált a ppo.hu lehúzós oldalon, öszeszedte nekünk, korábban mit kommunikált a cég az ügyfeleinek a…..