Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szúnyog

0 bejegyzést írt és 2034 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt volt képes kitenni a Facebookjára a magyar kormány: Szeretnénk, ha mindenki korlátozás nélkül tudna találkozni karácsonykor. A kormány 8-10 nap múlva hoz erről döntést. Hozzá Orbán komoly feje, a megfontolt vezető, akinek majd mindezt köszönhetjük. Nos, ha a korlátozás nélkül azt jelenti, hogy…..
Továbbra is minden hétvégén zárják le az autóforgalmat a pesti alsó rakparton. Ezt kéri Karácsony Gergely főpolgármesternek írt közös levelében a Levegő Munkacsoport, az Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége, a Járókelő Közhasznú Egyesület, a Kortárs Építészeti Központ, a Közlekedő Tömeg…..
A korona krízis kezdete óta már az óvodások is tudják a jelszót: laposítani kell a görbét! Eleinte látványos ábrákkal mutatta be a média, hogy mi ennek a célja. Ha valaki lemaradt volna, akkor gyorsan ismételjük át: a járvány lassításának célja, hogy az esetszámok ne hirtelen és gyorsan ugorjanak…..
Szúnyog 2020.04.26 00:29:42
@kvp: Ez az elfojtás lehetetlen, az egyik legnépszerűbb, a vírus előfordulásánál is gyakoribb butaság.
Szúnyog 2020.04.26 00:31:06
@]{udarauszkasz: Ezt az emberben megmarad és lassan öli meg című bölcsességet honnan veszi?
KKBK Demszky Gábor Gellértje 2012.01.13 01:36:00
Befejeződött a Gellért fürdő rekonstrukciójának első, mintegy másfél milliárd forintba került szakasza, és a vendégek már használatba is vehették a megújult férfi termálrészleget. A rekonstrukció másfél milliárdos összegéből 570 milliót az önkormányzat állt, 980…..
Szúnyog 2019.01.04 01:41:03
Szerencsére a jelek szerint csak nem akar véget érni a Tíz dolog…-sorozat, melynek legújabb darabját Emese írta meg Németországból, azon belül is egy Nürnberg közeli kisvárosból. Nem nagy, világrengető dolgokról van szó, talán éppen ezért igazán elgondolkodtató ez a lista.…..
Szúnyog 2019.01.03 23:55:07
O1G - amit persze sokan, régóta sejtettek, csak talán azt em, hogy hamarosan jelszó válik belőle. Azt, hogy valóban e jelben fog-e győzni az ellenzék, természetesen még nem tudjuk. De hogy a szlogen és a logo terjed a világ körül, azt tapasztaljuk. Miközben Orbán a királyi várba költözik pár…..
Szúnyog 2018.12.27 22:37:43
@Ekrü: még pontosabban: senki nem költözik a királyi várba. A várnegyed egyik épületébe költözik a miniszterelnökség.
„Némelyek mindenkor hazaárulónak fogják tartani Lindert, mások pedig, majd esetleg a Nobel-díj világbékejutalmára fogják ajánlani.” (Juhász Nagy Sándor) Az 1918 őszi háborús vereség következtében kitört forradalom eredményeként hatalomra kerülő Károlyi-kormány tevékenységével kapcsolatban a…..
Saját fegyverét fordítják most az európai liberálisok Orbán Viktor ellen. Most úgy tűnik, hogy minden mérsékelt politikai erő a magyar miniszterelnök ellenében kívánja meghatározni saját politikai krédóját. A magyar modell most akár jól is jöhet az európai szocialistáknak, zöldeknek, liberálisoknak,…..
örömlány Rossz élmény 2016.04.12 11:52:54
Ismét egy elcsípett, régi történet (felhívom a figyelmet arra, hogy a valósággal való bármely egyezés a véletlen műve):  "A bor[za]dély a balatoni úton található, egy szép ház szomszédságában.  A házba bejutni nem volt nehéz, leszámítva az éppen akkor elég kapatos állapotban érkező…..
Szúnyog 2018.07.18 21:18:18
@örömlány: Természetesen. Sőt, a "projektre" is.
Ma is eszembe jutott az a ház.
Véget ért a híres neves, csilliárdokból megrendezett vizes vb. Azt gondolnánk elülnek a hullámok, elnyugszik mindenki szépen magának, de nem: Akkora a zajongás és csörömpölés, mintha az úszás körül mindenki egyszerre rugdosná a szaros bádogbilijét a medence szélére, hogy aztán a tartalmát…..
Szúnyog 2018.07.10 10:31:32
@látjátok feleim szümtükkel: te valami partizán vagy, aki azt se vette észre, hogy ez a varánusz nevű szar kimúlt, de harcolsz tovább jó bolsi módjára?
Miben? / Ki? Baloldali szavazó Jobboldali szavazó Vallás terén Igazi keresztény, de nem bigott. Legbelül, külsőségek nélkül, szerényen, nagyon mélyen éli meg hitét, és nem teszi ki a plénum elé.  A Bibliát kívülről fújja, kiválóan érvel hitvitákban. Imádja Ferenc pápát. Az első pápa,…..
Mészáros Lőrinc lovasstadionja még mindig épül, de cserébe a patakmedret is lebetonoztatja ugyanazon a természetvédelmi területen...
Július 27. IrkutsZk, Sziberia Fél10-kor ébredek óriási frissességgel, bár mivel csak 10-ig van reggeli minimálisra csökkent az erre fordítható idő, talán nem is baj. Ezek a szállodai reggelik sosem végződnek jól, túlevés miegymás, ismeretlen helyen vagyunk, most ezekre vigyázni kell. Én csakazértis…..
Szúnyog 2017.08.20 14:54:57
@stillman: ha szerinted egy ilyen ragyogó, ritka helyről így kell tudósítani, akkor edd a szart!
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
Ha most lennének a választások, a Kétfarkú Kutya Pártra szavaznék. Ki nem szarja le? Leginkább én magam. Mert ez nem igazán jó, ez inkább kényszer.  Persze röhögni mindig szerettem, például Kálmán Olga Mogács-interjúja, vagy inkább Mogács Olga-interjúja születése óta klasszikus és a…..
Orbán Viktor tizennégy évvel ezelőtti beszédére épít az olimpiai csatornákon vetített klip.   Az m4 és m5 állami televíziós csatornákon, a gyakorlatilag folyamatos kormánypropagandát megszakító olimpiai közvetítések között, augusztus 16-án, kedden déjà vu érzésem támadt. Kivehetetlen szövegű…..
Szúnyog 2016.08.19 14:55:07
@Kabai Domokos Lajos: Tényleg nem fogja fel, milyen röhejes a fenti írása?
Egyébként igen, lesz baj, s annak a horda beáramlása lesz a fő oka. Azóta tudom, hogy maga miféle, amióta előadta a maga migránssimogatását.
Áruló, komcsi.
Pfúj.
Szúnyog 2016.08.19 14:57:50
@Kabai Domokos Lajos: "Amúgy vess egy pillantást te is a szavazás állására is!"

Hehehe. Lehet, hogy azoknak volt igaza, akik paródiának vették ezt az írást?
  Jött ide egy népcsoport valahonnan a fenetudjahonnából. Megérkeztek, lecuccoltak, jól átbaszták a már itt élőket (fehér ló, Szvatopluk), aztán kajánul vigyorogva még picit próbálták végigrabolni a már-már civilizált városokat, csak aztán levágták a fülüket és hazazavarták őket. Nem sokkal…..
Szúnyog 2016.08.02 14:25:08
Szúnyog 2016.08.02 14:59:09
@6.Lenin: Értelek. De abban az értelemben buta is, hogy az ilyen mocsokkal csak ellenséget szerez, s ha egyszer másról ír, már az is legyint rá, aki netán még beszopná a zsidó szemetet.
A "kopaszi-gát" Kezdem azzal, hogy Orbán sajtótájékoztatója a kopasz-botrány után tartalmazott pozitív elemeket, meg negatívokat is: A) Orbán elismerte, hogy a törvények rosszak. B) Orbán megígérte, hogy ki fogják javítani a törvényeket. C) Orbán bejelentett egy másik népszavazást a…..
A ritka esetek egyike, amikor kizárólag címe alapján választottam egy könyvet. A német változat ugyanis a „Holokauszt - Amiért ismét megtörténhet” – alcímmel jelent meg. A szenzációhajhászás ellen jobbára immunis vagyok, de mert érdekel a téma, most bedőltem. Ebből már látszik, hogy – részben –…..
Szúnyog 2016.06.11 23:44:13
Akkor is, ha nem vagy egy felekezet tagja sem, mert templomba járni jó! Ebbe legalábbis ezerszázalék, hogy az. De hátha követendő példa lesz a spanyol Asztúria tartomány templomának története, no meg a templomba járás is. A Llanera városkában álló Santa Barbara templomot…..
Nekem kellemetlen, hogy a magyar kapitalizmus története legújabb fejezetének huszonhatodik évében fel kell hívnom a figyelmet valami egészen alapvetőre. A dolog azért nem teljesen meglepő, hiszen a magyar kapitalizmus a feudalizmus dögszagát árasztja. Ezrek leírták már, hogy mi a baj a taxisokkal…..
Szúnyog 2016.05.18 01:06:00
@DirtyHarry: "5-10 év és már sofőr se kell"

Hát persze. Aki meg ma autót vesz, az mind hülye. Bezzeg az okostojás kommentelő. Na ő aztán tudja!
Kizártak, mert nem voltam hajlandó részt venni a korrupcióban?   Filó András, aki civilben igazságügyi szakértő "A Jobbik Etikai és Fegyelmi Bizottsága 2012. március 26-án kelt határozatában kizárt a tagok sorából. Az indoklás szerint azért, mert az Országos Elnökség visszahívásra vonatkozó…..
Vannak olyan események, amelyekkel az ember azért sem foglalkozik, mert úgy érzi, hogy az azokban való legkisebb részvételtől maga is beszennyeződik. Ilyen történés -a most ismételten napvilágra került- Kiss László szövetségi kapitány 1961-ben megesett -csoportosan elkövetett- nemi erőszak ügye,…..
Szúnyog 2016.04.08 13:16:36
@apr494: Igazad van.
Akik erkölcsről prédikálnak, a legtöbbször semmit se tudnak róla.
Mint tudjuk, Orbán Viktor1) A kvóták ellen van. 2) Szereti a kerítést. 3) Le akarja zárni a görög-török határt. 4) Beszélt néha arról is, hogy a menekültkérdés megoldása Törökország, illetve Szíria. Igen ám, de ahogy arról már írtam, 3 hülyeség, mert a görög-török…..
Soha nem szűnő, konfliktusokkal terhes erőfeszítésekre kell készülni, ha fenn akar a magyarság maradni. Ágálhatunk az emigránsok, köztük a kifejezett menekültek, no meg a feltehetően közöttük rejtőzködő radikális iszlám ügynökök ellen, de egy akkora méretű népvándorlást, mint amekkora már ma is…..
Szúnyog 2016.02.01 13:38:21
@==T==: Pontosan így vagyok én is ezzel a bloggal és szerzőjével.