Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cold Warrior

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megnéztük az Évtized Filmjét. A hihetetlen képi világ, az akcióban gazdag cselekmény, a fordulatos történetvezetés, a nézőt órákon át a székhez szögező grafika elevensége, a plasztikus kidolgozottság, a film világának egyedisége és a lélegzetelállító kamerakezelés teszi…..
Mandiner blog Szakad a kapcsolat? 2009.07.29 10:01:00
Mottó: Legszebb öröm a káröröm, mert abban nincs irigység.   Alább egy körüzenet az egyre jobban eldurvuló kapcsolat.hu-s belviszályból, ahol nyugger zombik vívják élet-halál harcukat ifjú szocialistákkal. Gyurcsány kontra Mesterházy, modernitás kontra nyanyatank,…..
Mandiner blog Nekünk Boris kell 2009.07.08 16:18:00
 A Twitteren követem Boris Johnson londoni polgármestert. Nem, mintha bármi közöm lenne hozzá, nem leszek angol szavazópolgár sem. Az angol konzervatívok legújabb hulláma, a komolyodó David Cameron és a hiperlaza Boris Johnson politizálása viszont kifejezetten érdekel. Keserves…..
  Aki kellően belesüppedt már az online média mocsarába, az tudja, hogy az internetes hírforrások tartalmának jelentős részét az MTI állítja elő. Az egyes médiumok csak új címet adnak neki, aztán tolják is ki a nagyvilágba. Ráadásul a hírgyűjtő oldalak virágzása oda…..