Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VörösDani

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az LMP ma hűtlen kezelésért feljelentette Gyurcsányt az ügyészségen hivatali visszaélésért, történetesen a sukorói ingatlanbizniszben való közreműködés kapcsán, de ez sokadlagos. A különböző közösségi portálokon, kommentekben olvasók sokasága értetlenkedett, hogy miért…..
Nagy Feró és a Beatrice: Nem kell! A tegnapi választáson bebizonyosodott, hogy az LMP csillaga erősen felívelőben van. Miként az is, hogy a parlamenti pártok egy részének meg leáldozóban, fontos lépéseket tettek megérdemelt helyük, a történelem roncstemetője felé. És ez…..
VörösDani 2009.06.10 14:55:39
@alfredo:
Én a rendszerváltás előtt reformkörös, reformkommunista voltam, a régi MSZMP-ben, aztán ezek a régi alakok odajöttek, s eluralták a reformköröket, majd az MSZP-t.
Ezért a Mrci félelmét át tudom élni.
Más kérdés, hoy a kirekesztő stílusa miatt nem hiszem hogy beleférnék az Ő (Ők) magas erkölcsi mércéikbe, hiszen az én kategóriámhoz képest (régi rendszer, kommunista, stb) minden azóta alakult új párt erkölcsösebbnek tartja magát.
Nem lettem ejtőernyős, s kiúsztam a partra (bár nem a Marci által ajánlott földművelést választottam, de azért megvagyok.)
MInden új alakulat így kezdi mint a Marci. S tele van az ország gödrökkel az elkezdett nemzeti színházak helyén, mert ezeket valami korábbiak kezdték építeni.
VörösDani
Van ez a Kivágóné, akit a fővárosi szocialista frakció azért vett fel, hogy a megérdemelten börtönben ülő Hunvald pótlásával biztosítani tudják a költségvetés megszavazáshoz szükséges többséget. Rendkívül bonyolult munka, láttam saját szememmel: a frakcióvezető minden…..