Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Castor és Pollux

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit zavar, hogy Magyarországon turistaházak, menedékházak, vadász- és erdészházak, kulcsosházak mennek tönkre csak úgy, trehányságból, parasztságból és magyaros pazarlásból, úgyhogy utánanéztem kicsit a Nagyszénási és a Zsíroshegyi turistaházak sorsának. Találtam is…..
Az október 25-én zárult, közel egy hónapig tartó Civil Expó kiállításnak csupán az utolsó napján jelenthettük ki; teljes a tárlat. Addig a zsűri nap mint nap 150-200 beküldött fotóból választotta ki azt a néhányat, melyek az első Civil Expónak helyet adó World Press Photo…..
 Az EP-választás miatt sem lankadhat figyelmünk, mert az emberek szeretnek és szakítanak továbbra is. Hetedik nap. Depressziós hete volt. Mint máskor, mint annyiszor, nem jobban, csak úgy, a semmiből jött, de ezúttal nyomasztó hangulata megmaradt. Rosszkedve olykor napokig,…..
Castor és Pollux 2009.06.08 15:17:54
@primulina:
Bizony. Jön a nagy kérdés, mi legyen? Egyedül szvingelni kényelmes, izgalmas, ugyanakkor unalmas, deformáló. Először mindenki ujjong, meg minden (közben persze vadul keres-kutat, hogy ne legyen egyedül), aztán egyszerre csak rémülten rájön, hogy sokszor már annyira élvezi az állapotát, hogy egyre kisebb az esélye annak, hogy simán működjenek a dolgok, amikor tényleg talál valakit. Vagyis vadul egyetértek.
Tanfolyamra kéne járatni mindenkit, aki egyedül húzta valameddig.
Igaz, hogy mindegy. Tanfolyamra járhat kivétel nélkül mindenki más is, aki azt szeretné, hogy ne kelljen posztot írnia egyszer egy ilyen helyen.
Megismerheti-e egymást igazán két ember, akiknek különböző az anyanyelvük? A kép innen A kérdés azóta motoszkál bennem, amióta egy kedves rokonom egy német lányt feleségül. Megtanulhatsz akármilyen tökéletesen egy idegen nyelvet, de azokat az apró rezdüléseket, amik…..
Castor és Pollux 2009.06.05 17:30:42
@Dramaprinces:
Ez egy olyan szelíd reakció volt, hogy majdnem kifogta a szelet a vitorlámból.
Végigolvasva azonban az összes hozzászólást, kénytelen vagyok felhívni (lanyhuló?) figyelmed arra az apróságra, hogy a téma NEM megy el NÉHA más irányba!
Egyetlen jópofa hozzászóló sem törődött, egyetlen halvány célzással sem vele! A témával!
Nem mintha kötelező lenne. Csak akkor minek tölt vele valaki esetleg hosszú órákat, hogy lekörmölje? (Sorry, kitalálja.)
Castor és Pollux 2009.06.05 17:43:22
@Sztravinszka:
Aha.
Bárki írhat posztot?
Hogyan?
Kedvet kaptam.
Akkor is, ha úgysem reagál rá a kutya sem. Mintha megjelenne egy írásom nyomtatásban. És bezsebelhetek majd annyi jó kis sértést, mert a túlzott provokációs szándékom átüt.
Castor és Pollux 2009.06.05 18:13:58
@Sztravinszka:
A tervem, hogy kamutörténeteket gyártsak visszaszívtam. Rendben.
Ugyanakkor tényleg nem tudtam, hogy ki és hogyan írhat posztot.
Azt viszont fenntartom, hogy egy ilyen helyen (blogon) ahol valaki ismeretlen maradhat, senki nem magát adja. Senki nem természetes. Legalábbis a valóságban senki nem ennyire flegma, ennyire jópofa-laza, ennyire sommás, vagy éppen ennyire durva. Olyan ez, mint a társkereső hirdetések, vagy az orvosi tanácsok a Nők Lapjában régen. Egyszerre csak azon veszed észre magad, hogy nem a saját szavaid használod, hanem hasonultál azokhoz, akik szintén hasonultak azokhoz, akik másokat másoltak annak idején.
Vagyis kialakul az ilyen blogokon egy olyan hang(zás), ami felismerhető. Valószínűleg minden akarat ellenére egyformává válik a stílus. Miközben persze ott a nyilvánvaló szándék arra, hogy megpróbálj mindenáron kitűnni, más lenni. De még az is lehet, hogy nagyot tévedek. Akkor sem maradok itt.
A nemrégi sztori itt.A kép innenHello szakik!Rövid leszek. Nemrég volt egy "dugd a konnektorba" vagy valami hasonló eset, erről jut eszembe.Egy időben egy egész normális csajjal kavartam, csak annyi szépséghibája volt, hogy nem akart borulni. Tűrtem-bírtam amíg lehetett…..
Castor és Pollux 2009.06.02 17:21:50
@NickyOnline: Szép estét!