Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Onlumper

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Létünk két alapvető tevékenységre bomlik szét.. Pusztítás és Teremtés..Minden apró molekulánk utolsó elemi részecskéje magában hordozza a pusztítást,talán mint ösztönt. Sokaknak ebből származik a teremtés is..Végső soron nincs teremtés pusztítás nélkül..Valamit…..
Onlumper 2010.06.22 11:10:04
Jing és Jang...Időszámitásunk elött 1250évvel már megfogalmazódott dolog.Harcolhatsz ellene,de ez olyan mintha egy süketnémával(aki mellesleg vak is) próbálnál acticivit játszani.Csak kudarc,és idegesség.Viszont megpróbálhatod becsülni,vagy eleinte csak együttélni vele és megbarátkozni vele.Ha igy teszel először elmulik a kudarc,elmulik az idegessék.Aztán meglátod a szépet benne,feltünik a jó oldala,mert ahol jing, ott jang is,és ők mindenhol ottvannak.
Nézzük meg mi lenne ha eltörölnénk a pusztitást...ha elpusztitod a pusztitást pusztitottad igy éltetve azt ami ellen harcolsz,nem vezet sehová.Kudarc.Csalódás.És ha mégis sikerülne?ELtörölted,megszüntetted a pusztitást.Mi hal meg jangal?Jing. Nincsen több épités...
De mi van akkor ha megbékélsz inkább vele?Ha valahol pusztulást látsz kiröhögöd,és megnézed mi épült belőle,ha valahol épül valami kiröhögöd a pusztulást,hiszen alul maradt.Máris előrébb vagy valamivel.Persze ahol épülés van ott a pusztulás is,de 2 dolognak is örülhetsz,annak hogyha ezzel puszitottál,azzal ujra épitettél,és máris 2-t épitettél,vagy annak hogy bár ezzel éltetted a pusztulást,éppen ezzel éltetted a további épitéseket is,mert ahol Jang, ott Jing is.
Ha ezt tökélyre fejleszted,nem a fejed fogod,hanem a halál arcába nézel,és teljes szivből nevetsz.Mert ha téged el is pusztitana,valaki mást felélszt,és ő majd folytatja a munkát miután te megpihentél,ő tovább dolgozik,űzi az ő kis művészetét ugyan ugy mint eddig,és hiába rombolt,mert ezzel is maga ellen épitett,és te legyőzted őt,mert te magad vagy az épités,és amig ő rombol,csak téged éltet,bármily formában is tegye azt.
Kedvenc kasztom. Valamiért ezzel sikerült először elérnem egy magasabb szintet. Az illető egy Blood Elf paladin (lásd oldalt :P). De ne szaladjunk ennyire előre, ezt a bejegyzést amolyan áttekintőnek szánom. Mondjuk úgy, hogy ízelítőnek. Tehát a Paladin. Ötvözi a közelharcos…..