Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neskov18

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sok bába között elveszett a gyermek, mondja Kovács Csaba, az MJSZ szakmai igazgatója. Korábban jeleztük, két érvényes pályázat érkezett a Millenárison létesítendő jégpálya kivitelezésére. Kedden lezajlott az utolsó közbeszerzési tárgyalás is. Ennek eredményéről…..
Baranyi Ferenc,a jászberényiek egykori utánpótláshokisa érdekes ötlettel keresett meg minket. Abszolút amatőr bajnokságot szervezne. Felhívását az alábbiakban ismertetjük. "Teljesen amatőr hokicsapatokat keresünk egy barátságos bajnokság létrehozásához. Mivel a…..
Neskov18 2009.05.26 23:19:06
@ivan6: Hi Iván! Árpi vagyok! Csak azért írok, hogy hétfőn a Pólusban szólj rám, bszéljünk erről a kezdeményezésről!

Üdv: Árpi (Dender apuka)
Neskov18 2009.05.26 23:38:52
@Blueliner: Egy kis lelkesítés a Győri srácoknak! Már csak azért is, mert én is Győrben születtem és ott éltem sokáig! Most a MAJL (www.majl.hu) elnöke vagyok! 5 éve húztam először korit a lábamra! Rohadt sok kék-lila-zöld folt volt rajtam. 4 éve megalakítottunk néhányan, abszolute kezdőként egy csapatot, JÉGVELED néven. Tudod honnan ez a név? Igen-igen, a kedves Jamaicai bob csapatról készült film címe után!!! és azt tudjátok miért lett ez a nevünk? Mert legalább annyi esélyünk volt a majl bajnokságban, mind anno nekik! 2008/2009-es évad bajnokai lettünk! Erről ennyit! Úgyhogy kedves győri barátaim! Ne adjátok fel!!!!!! Ha módomban áll, úgy a "teljesen amatőr bajnokság" megszervezésében is nagyon szívesen segítek!

Hajrá Győr!!!!