Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bombaendre

73 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bombaendre Annyi vagy mennyi? 2017.01.10 21:24:51
Annyi vagy mennyi? Annyi szörnyű dolgot látok,annyi igazságtalanságot,Annyi nyomorultságot, annyi hasztalan mámort.Család apákat, munkás anyákat, kik félnek a mától,Félnek a rossztól, a jótól, az igazságtalanságtól Nénit, ki otthonkában, megy az öregek-otthonába,Kezében szatyorral, ennyi maradt…..
Bombaendre Csata'ba! 2015.05.17 16:50:23
Csatába! Csatába hívlak, hős magyar! Pattanj lóra kihúzott karddal, Kiáltsad teli torokból, Fusson, ki rabló, ki áruló!   Tedd szívedre jobb kezed! Mondd utánam: Itt vesszek! Itt vesszek, ha besúgok, Ha országomat eladom!   Esküdj a vitézek vérére! Mert vérükkel…..
Bombaendre Könyvelés 2 2015.03.27 17:16:23
Csak görgetem a posztokat Nézem, ki mit osztogat Nem látok semmi fontosat Ez csak időt fosztogat! Trendi bölcs idézetek Egynél sokat nem időzhetek. Mert már száz újabb jelent! Mint az idő a poszt úgy pereg Nincs időnk sem átérezni, Egy-egy írást értékelni Csak egy lájkkal…..
Bombaendre Könyvelés 2015.02.26 20:44:26
Csak listákat látok, de a személyek sehol,Képeket látok, de emlékem sem voltIdézetet olvasok, de személyeset kevesetAki nincs e világon már, az is még szerepel...Fura, hogy egy oldal, mennyi titkot rejtegetNyitott könyv az életünk, Vigyázz! Mindent megjegyez!Udvarláshoz használjuk,…..
Bombaendre Szerelem 2015.02.24 10:55:13
Szép mosolyod, feloldja a napokat,Hangod hoz víg tündéri dalokat.Beszéded kultúra, ontja a szavakatKét szemed bája, falja a pasikat.Titok és nyitottság, hatalmas kis szíved,Kalapács mellyel vertél apró szegeket,Apró szegeket, mely, míg élek összetartEmléket mely örökké ápol…..
Bombaendre Várrom 2015.01.03 21:20:15
A lelkem egy vár, mely mostan omlófélben hever Az élet az egy szak, s en annak vagyok mestere De építem! Kőről-kőre, töviről hegyire Megerősítem, kemény alapokra helyezem Nem engedem! Hogy könnyen kinyissák majd kapuit Nem engedem! Hogy átlássak majd annak falait Bezárom a kaput,…..
Bombaendre Kihívás 2014.08.01 09:19:03
Tétlen telnek perceim, tennem kell ellene... Nincs kihívás manapság, változás kellene Mert a lét kihívás s a kihívást szeretem Attól lesz nemesebb erősebb a jellemem   A mindennapi harctól a kapott pofonoktól Csak tanulni lehet s kell a rossz dolgokból A szerelem is nem más,…..
Bombaendre Szomjazik a tudatom... 2014.05.31 16:29:47
Szomjazik a tudatom...   Tudásra szomjan, vagy szomjam az tudatos? Mond a könyv vagy az ital mi tudást adhatott? Mit is tudunk igazán? Mert a tudás végtelen Nem tudunk még semmit, mert az agyunk éretlen Mert minden tudás új, amit az agyunk megteremt Minden egyes út véges, de a…..
Bombaendre Szabadon.... 2014.05.06 11:45:17
Szabadon.... Halljátok? Csendben a belső hangot? Látjátok? Vaksötétben a napot?! Érezd a ritmust, amit, a természet biztosit Minden egyes test hullámzik Nem mindegy hogy: negatív vagy pozitív! Fogadd örökbe a világot, és majd meghajlik előtted A mosoly az igazi fegyver minden egyes…..
Bombaendre Mi a költészet? 2014.05.03 10:32:06
Mi a költészet? Ki nem mondott gondolatok papírra írt szavai Eltitkolt életünk, burkoltan írt vágyaink Megélt életünk meg nem élt sztorija Füstbe ment terveink Úrhoz szólt imája Szóba sem állt múzsáknak írt, szívhez szólt dalai Szerelmi háromszög és annak…..
Bombaendre Belsőharc 2014.04.22 18:20:54
Belsőharc Szívében él a vágy De az esze más diktál Harcban áll a világ ellen De kibírja-e ő mellette? Mit ér neki a szerelem Ha a világ küzd ellene Megéri, majd az árát Kiröhögik majd a kárát? Meddig kínozza az ördög? Legjobb, ha időben o dönt S letisztázza, mit…..
Bombaendre Ihlet... 2014.04.22 18:15:43
Elvesztettem azt amitől több voltam mint az átlagAzt amitől éreztem van a küzdésnek is áraAz idei év furcsa változása, nem hagy nyugodniDe hátha eme sorok hatására a helyzet változikBántja a lelkemmElvesztettem azt,Amitől több voltam, mint az átlagAzt, amitől éreztem van a…..
Bombaendre Létezik? 2014.04.17 19:44:23
Egy érzelmi huzal, mi mozgatja testemet Marionett bábúként irányít a szeretet Mintha Gepetto mester mozgatna engemet Nem szájra festett mosoly, mi díszíti énemet Őszinte, érzelmes, csodálattal teli Halovány hétköznapoknak megszürkült falait Egyszerre festi ki, és egyszerre…..
Párisba tegnap beszökött az Õsz. Szent Mihály útján suhant nesztelen, Kánikulában, halk lombok alatt S találkozott velem by.:Ady ... Páris színesbe öltözött Köd a földön s az fölött S amint a parton lődörgök Fülembe zene dübörgött   Idő is velem…..
Bombaendre Engedd 2013.11.09 14:13:21
Engedd Engedd, hogy én legyek az x a térképenKincs, melyet megtalálsz egy elveszett szigetenEngedd, hogy kulcsod legyek a lelked zárjáhozMert a szeretet, az kis szívemben száz ár hosszÉn legyek a zárszó életed könyvébenA `the end` a filmben, amit te élsz megAlfa és az ómega, a…..
Bombaendre Illúzió 2013.10.24 01:21:01
Te ott voltál az éjben Annak közepében Egy elveszett kis réten Messze-messzeségben Lángot szórt a fényed Meghódít a lényed a teljes személyiséged De hirtelen elmúlt minden Felébredt az ember S nem volt minden rendben Mert elveszett a kedve, Ami jó volt egyszer Miért ne lehetne…..
Bombaendre Beszél a csend 2013.10.09 22:03:39
Beszél a csend  Egy őszi hideg reggelen Csak a csend beszél tovább A szél süvit fújj meg fáj Csak a csend beszél tovább   A meleg a cúgba öltözött Szin a földön s az fölött A fák némán azt suttogják Csak a csend beszél tovább   Azt is csak azért…..
Bombaendre Segélyért-személyért 2013.09.19 23:21:20
Segélyért-személyért   Ohh Uram te fennvaló, mond hogy ez a lány mire való? Mond hogy lehet elérni, egy lépéssel közelebb érni? Csak egy szikra puszit kapni, két szemébe belenézni... Egy kicsiny időt eltölteni, egymást jobban megismerni. Csak egy percet adj…..
Bombaendre Nyár meg kert 2013.05.31 07:41:21
Nyár meg kert   Naplementi koc-koc Székcsikorgások Szúnyogcsattanás Széldal indulások Régi barátok Új monológok Nagyzolás, kis sör Csajozások -Fizess egy sört Barátom!   Nyárikért, pokróc Várakozások Halk zene, hip-hop Majd elvonulások Sós…..
Bombaendre Szivirány 2013.05.06 18:45:27
Egy hüvelykujj mi mutatta Az utat s a jövendőt S én rögtön gyanút fogtam Uram, hozz reá víg esztendőt Ismeretlen ismerős között Elsodort a szélvihar Sok ismerős között s mögött Megtalált egy hold alatt Az élet eddig külön kötött De mégis közel egymáshoz Vérem…..
Bombaendre DUPLA KETTES 2013.05.06 18:38:11
DUPLA KETTES Felülök a hattyúk hátára S szájtátva figyelem, ahogy A szárny tátva elrepít magával S egy évig, mint Neils Holgerson Hol vízen, hol sárban, hol gazon Elkísérnek a földi utamon   Most akkor ez dupla kettes? Most én vagyok a vesztes? Már itt tartok, s…..
Szerintetek, lehetséges, hogy egy négy tagú család a XXI. században, több hónap alatt mindössze egy marék háztartási hulladékot termeljen? A kaliforniai Johnson családról az amerikai médiában már sokan cikkeztek, a youtube-on található egy riport is róluk, a családanya…..
Anyám tyúkja avagy kutyájaMi a szitu? Talán már szimpatikusAz hogy itt áll, mint a gyógypatikusDe jut eszembe, látom magán,Jól fenn hordja, kend az orrátFutkos, mint a veszett vadkanSzárnyal-, repdess padról padraHa kell el is szolja magátDe ki nem rakják, mint a macskátMiért…..
Bombaendre Tavaszváró 2013.01.14 08:57:30
Már egyre fényesebb a nap Most is éppen kacsingat Halott fák a szemetesnél Egy-egy még a lakásban él Csendesebbek a harangok Szabadulnánk a kilóktól   Kinézek a fagyos tájra Még a madár sem jár arra Minden fehér, minden szürke Vajon mikor öltözik be? Szép…..
Bombaendre Köszönöm 2013.01.10 18:46:50
Mint üldöző vad az alanyt, Úgy kergetem önmagamat Egyszer ez jó máskor más, Mutassd Uram az útirányt! Verj fényes ösvényt elém Ne menjek a rosszabb felé S mért van? Ha kell választanom Magam kelepcébe csalogatom? De a jót is tapasztalom Uram ezért hálás vagyok Egyszer…..