Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Evica3

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi hetek slágerszemétsége a válságra, azon belül az elszabadult euróárfolyamra hivatkozással történő áremelés az utazási irodáknál. A zsáner nagymestere a Neckermann, akinek egyszerűen nem állhat elég alacsonyan az euró ahhoz, hogy ne hazudjon és a lehetséges utolsó…..
Evica3 2009.05.29 13:57:18
@neckermannutas1: Szia!

Mi is csatlakoznánk, február 13-án fizettük be az utat...,és május 8-án kelt a levelük, amiben emelnek....
Írtunk Nekik: nem engedték el a 8 %-os emelést, hanem az utazás előtti 10 napon belül kell befizetnünk a különbözetet.
Nagyon korrektek, azt hiszik, hogy az emelés az így nem emelés? Totál hülyének néznek!!!!!
Igazi 2009-es hangulatú trükköt dobott be az ismert utazási iroda: megpróbálják májusban elhitetni a legbutább utasokkal, hogy azért emeltek árat, mert február óta sokat romlott a forint. De ezt csak a legbutábbak hiszik el, mivel az összes többi tudja, hogy a februári mélypont…..
Evica3 2009.05.27 13:01:04
@somesz85:Miután megkaptuk Mi is ezt a SABLON levelet, felhívtuk a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságot, szerintük, amit a Neckermann tett jogszerűtlen, mert ugyan emelhet 8%-ot, de különös indokkal.
Az árfolyam ingadozásra akkor lehetne hivatkozni, ha a szerződéskötés időpontjában a forint árfolyama pl.290 Ft lett volna, míg az emeléskor 320 Ft. Mivel a legtöbbünk esetében ez pont fordítva volt, így azt tanácsolták, hogy írjuk le a Neckermann-nak, hogy nem fogadjuk el ezt a többlet költséget a fenti indokok alapján. De tanácsolták, hogy ettől még, ha utazni akarunk, akkor fizessük be a pénzt!!!!
Amennyiben nem jön pozitív válasz számunkra, úgy írjuk meg a problémánkat hozzájuk is, és békéltető testület elé fogják vinni a dolgot!!!
Mi Csütörtökök írtunk a Tisztelt Utazási Irodának, máig nem jött erre válaszunk!!!!Így meg fogjuk próbálni a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság elé vinni a dolgot!!!