Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaboril

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó látni, hogy az összes létező csatornán terjed a kisfilm (80.000 felett a nézők száma, a videó feltöltése utáni második(!) napon), és a lelkes önkéntes terjesztők minden lehetőséget megragadnak arra, hogy a kormányhoz is eljuttassák azt. A kapcsolat.hu-ról ugyan negyed…..
A hétvégén ismét okosabbak lettünk: Balogh Zsolt, volt BKV vezérigazgató-helyettes, leendő börtöntöltelék a Magyar Nemzetnek adott nyilatkozatában elmondta, hogy anno összesen 70 millió forintot adott át Hagyó Miklósnak, és hogy egy Nokia-dobozba 15 millió forint fér el.…..
Már rég akartam írni erről a témáról, mert rémálomként lebeg előttem néhány szófordulat, amit 2002 telén-tavaszán hallottam Orbán közvetlen tanácsadóinak szájából. „Lemossuk a komcsikat”, „nem kell törődni azzal, a sajtó mit ír”, „nézd meg a…..
gaboril 2009.05.27 16:44:25
Hello, olvasgatom a blogot, és sokminden eszembe jutott:
- sokan téves információkból merítenek, ezt a náluk többet tudók sokszor cinizmussal és durva beszólásokkal reagálják le, egyik sem jó.
- sokan beszélnek arról, hogy nem létezik jobb és bal oldal, viszont akkor miért kérik számon a 2 alapértékrendet a másikon (hangsúlyozottan nem magukon a sajátot)
- a ki foravt kit egy örök téma lehetne, szerintem nem bölcs dolog forogni hülyeségeken, vagy a másikat forgatni, ha hozzá akar valaki adni a közbeszédhez, akkor vállalja saját véleményét/értékrendjét, informáljon másokat és ne forogjon hülyeségeken, mert a végén sokan búgócsigák lesznek, illetve bábjátékosok.
- szerintem nem érdemes boncolgatni, hogy egy adott kormány hogy teljesített a számok alapján (értem ez alatt, hogy támadják az Orbán-kormányt, hogy mítosz volt a kormányzása). Szerintem egy a lényeg: hogy ítéli meg a társadalom az adott kormányzást akkor, amikor az aktuális!! (lásd. Orbán ellen nem voltak tömegtüntetések, akár azért, mert jól kormányzott, akár azért, mert jól kezelte az elégedetleneket, Feriék ellen vannak)
- !!Ha valaki reformer (Feri), akkor ne arra hivatkozzon, hogy a csúnya ellenzék mindent megtesz ellene, hogy ellehetetlenítse, hanem:
1. ha a Fidesznek hazugsággyára van, akkor kalkulálja bele a cslekedeteibe, és így reformerkedjen.
2. Ne utólag kezdjen reformerkedni, mikor a választásokon jólétet igért ( szerintem ez az ami sokaknak nem tetszik ebben az országban)
- Végül, de nem utolsó sorban szerintem ne mi elemezzük, hogy milyen egy párt belső személyzete, alkalmassága, stb. (majd a választók eldöntik, hogy bejön-e nekik).
- én spec. Fideszes vagyok, és 2006-ban is az voltam, ezt a döntésemet arra alapozom, hogy a balosok legnagyobb hibájának tartom azt, hogy a másikat diszkreditálni akarják (Orbán-vész, ilyet a Fidesz nem csinált Gyurcsányról, de Gyurcsány, a messziről jött ember vádolta Orbánt elég rendesen, és erre építette magát).
- kösz, hogy megírhattam kis esszémet a blogra, ilyen kedvem volt :)
Az előző rész tartalmából: a kétharmad igenis elérhető, sőt Pécsett el is lett érve, illetve a kétharmad nem egyenlő az atombombával, mert hasznosan is lehet forgatni. Mellesleg az atombombával is csodás dolgokat lehet megvalósítani, az egyik a gombafelhő, a másik meg a béke.…..
gaboril 2009.05.26 18:53:56
1. Ez egy aljas és gyűlölködő blogbejegyzés volt a szerző részéről, én spec. azért olvasom, mert az index-en volt rá link.
2. Hvgyjuk a számokat, hogy ki és miért nem ment el, tök mind1. Nem, nem feltétlen lusta/gyáva/stb, aki otthon maradt, csak egyszerűen nem szavazott. Mármost, aki nem szavaz az nem pártválasztó, vagyis nem érdemes azt állítani, hogy egyikre vagy másikra nem szavazott, maradjunk annyiban, h senkire sem szavazott!!
3. Fidesz-győzelem történt, mégpedig jelentős, ne menjünk bele, hogy miért, ez van (ezt nem kell sem megindokolni, sem a másik oldali vereséget megmagyarázni)
4. Ne méltassuk a másikat, hogy miért szavaz egy pártra, aki ezt teszi, maga is megérdemli a beszólásokat.
5. Mszp-Szdsz koalíció és az utóbbi 7-8 év kormányzása egy sikertelen dolog volt, nem kell kimagyarázni, hogy Fidesz aknamunka volt, aki kormányoz, annak ezt is bele kell rakni a pakliba adott esetben. Ha az Mszp tudta, hogy a Fidesz hazugsággyára beindul majd, akkor miért akart kormányra kerülni?? Mindenki tudja, hogy a pénzért.
6. Mindenki elkúrhatja, a demokrácia lényege nem a helyes döntés élből elsőre, hanem az elkúrás felismerése/kezelése/elkúrók lecserélése. És bízni az emberekben és a változásban. Most nem a Fidesszel kell foglalkozni, hogy van-é prog-ja, majd akkor legyen, ha ő kormányoz!
7. Köszönöm, hogy kifejezhettem kultúrált véleményemet a magyar valóságról :)