Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bónamárta Napóleon

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Veszélyben a mikroblogszféra: a Tumblr egyre inkább tele van képviccekkel. Ezt például woas magyar-angol politikai szótársorozatában találtuk, vagyis ezzel kezdődik a sorozat, és megmutatja, hogy a Biszku-film pár napra mennyire felélénkítette a komcsifaló hangulatot. A megfejtése…..
Bónamárta Napóleon 2010.06.23 11:32:34
Szélsebesen közlöm, le ne maradjunk:Remélem legalább a jogászok élvezik ezt az ítéletidőt!via chimie ..
Bónamárta Napóleon 2010.05.17 16:06:52
Bónamárta Napóleon 2010.05.17 16:10:57
Bónamárta Napóleon 2010.05.17 17:31:12
Pedig nem is egy őrült professzor vagy hasonló, csak egy egyszerű, gonosz blogolvasó. Annyira egyszerű, hogy a fenti "képviccet" küldte. Érdemes nézni egy ideig és agyat facsarni, hogy utána az arcunkat markolászhassuk a kegyetlen, cinikus, buta, aljas megoldás miatt. Ami:…..
Az Erzsébet téri szökőkútban fürdenek és örömmáglyákat gyújtanak a szar humor szerelmesei: ismét valódi műegyetemista viccek a Napi Borzasztó Szóviccen! És milyen összetéveszthetetlenül irtóztató, autentikus darabok. Először egy hahotoid képvicc, a főszerepben…..
Marmonidész - mondja Balázs, mi pedig március 17-én, szerdán megkezdjük a filozófusok és a fizofiát olvasók összefogdosását, aztán mindenkinek levágjuk a szakállát, akinek meg nincs, annak ragasztunk egyet. Maimonidész egyébként gyönyörű kézírással rendelkező…..
"Hagyó MILKÓS" - mondja Pázmány Péter, mi pedig felvágjunk az ereinket egy keményre összetekert Népszavával...
Ha Bisztő Gyalla ír nekünk, az olyan érzés, mint egy nálunk is hithűbb katolikusnak a Húsvét lehet. A mester ezúttal a gasztronómiát szentségteleníti meg, a perverz élvezet itt nem a megerőszakolt megoldásban van, hanem a rettenetesen primitív, éppen ezért igen vonzó grafikai…..
Jim mágikusan rossz, csodálatosan primitív és arcrándítóan fájdalmas művet hozott létre, és nemcsak azért, mert a világ legtenyérbemászóbb focistája inspirálta. Jim csak úgy magától is képes ilyesmire, hiszen ő blogunk egyik sötét szelleme, aki hosszabb távollét után…..
Bónamárta Napóleon 2010.02.09 01:00:53
Az ivászatokról meg a nőzésekről mindenki tudott, de azt Totti leplezte le, hogy Bandi barátunk szteroidokat is nyomott meg kreatint. Igazából már ennyivel is túlbeszéltem ezt a hahotás-ovis stílusú iszonyatot, ki kéne menni Totti lakására, becsöngetni és az arcába kiabálni,…..
Bónamárta Napóleon 2010.02.08 21:18:28
Hát nem tudom. nekem töriórán olyanok jártak az eszemben, hogy "de jó lenne smackózni" meg hogy "bakker sose ittam még Martinit", de ez biztos azért volt, mert papok tanítottak. Sokkos bezzeg - figyelem, kedves oktatási reformerek! - szörnyű szóviccet fabrikált,…..
Bónamárta Napóleon 2010.01.21 10:55:15
Bennem speciel eléggé felmegy a pumpa a Dzseniferek, Dzsonik, Dzsokik, Ronaldók és Sziksztínek hallatán. Manapság sajnos egyre gyakrabb az ilyen jelenség...Erre most itt van ez az Avatar. Biztos jó film, nem láttam. De aki erről nevezi el a gyerekét, annak gondolkodás nélkül két…..
Rég volt már igazi klasszik szóvicc a blogon, ezért most ilyenekkel tüntetünk az audiovizuális szóvicckultúra térnyerése ellen.Péter nyitja a sort exkluzív információkkal Írországból:Kedves Kálmán,Tudja-e, mi van a dublini kórház szülészeti osztályának faliújságjára…..
Semminek nincsen értelme, az (aránylag) új trend, a mikroblog is ugyanolyan pestisfészek, mint előtte az üzenőfal, a levlista, a fórum vagy a blog voltak. Mármint szóviccfertőzöttség szempontjából pestisfészek. Önfeledten tumblereztem az éjjel, erre ebbe a rettenetbe botlottam.…..
Honk nem szűkölködik önkritikában és önbizalomban sem: rögtön Arany Fostalicska díjra pályázik a képével. Megérdemli? (Ja, a megfejtés: ez aztán nem piskóta)      Ezzel zárul is a hétre a Napi Borzasztó, a hosszú hétvégén nem borzoljuk a kedélyeket. Az…..
Tessék nekem elhinni, van rutinom az ilyesmihez: twentynine személyében egy új Té Rolandinho, Pázmány Péter és/vagy The Joker cseperedik itt a pusztában a szemünk előtt. Hősünk a múltkori Ang Lee-s rettenet után újra támad, és ez most már nem üzlet, hanem személyes. És…..
Szuperexkluzív! Bréking nyúz! Fostalicska! Meg minden!Miért van az, hogy a Forma-1 annyira durván szóviccelésre ingerli az embert, mint semmi más? Ugye emlékszünk még erre? Meg erre? Vagy erre? Esetleg erre? A sorba szépen illeszkedik Gregorio pályaműve a sportágat váltó finn…..
Bónamárta Napóleon 2009.10.15 15:51:05
István ösztönös zseni, jól tudja, mi kell ahhoz, hogy a hallgatóság összeránduljon, mint az egyszeri szocialista, amikor közvéleménykutatót látott. A parasztkiejtős zsáner remekművét hozta létre most, a kép megfejtése egyszerű:           penicsilin…..
Egy barátom egy római katolikus papi levelezőlistáról eltévedt mailt kapott, benne az alanti csatolt szöveggel. Nem kamuzok, főleg nem viccelek, bármilyen hihetetlen, ezt tényleg így, ebben a formában küldte be egy atya a többieknek, nem csoda, hogy itt tart Mária Országa!A Tál…..
A "késgyári elfoglaltságai mellett" fordulat miatt szerettem meg Tico levelét, ami, mondanom sem kell, természetesen egy cseppet sem vicces. De ki vár el ilyesmit gyorsuló világunkban?"Hogy mondják, ha a Fidesz elnöke Svájcban, késgyári elfoglaltságai mellett, alapít…..
Bónamárta Napóleon 2009.09.09 19:17:31
Soha többé leállást, soha többé tetszhalottságot, Mikorka Kálmán újra Magyarrországon, és idegesítőbb, mint valaha. Az őszi vadászszezon nyitányát kürt helyett Novi talicskoid remeklésével jelezném, megoldását kivételesen nem dugom el, olyan penetráns, hogy úgyis mindegy.…..
Bónamárta Napóleon 2009.09.04 11:24:53
@trollkotze: ... és Kompendre német kollégáját, aki esténként nagyon magányos a kikötőben?
Verstégen
Egy hülye nevű régi olvasónk egy iszonyatos képpel értelmezi újra a magyar popzene egyik szonorúbb fejezetét, aztán szociológusszakállal díszített szóviccet mond: Most azér kicsit nem teccik. Sőt kécceresen nem teccik. Egyrészt pont megjelent a bolgon egy hasonló kép ahhoz, amit…..
Punicredit, mondja Pázmány Péter, mi pedig az égiekhez fohászkodunk a megváltó öntudatlanságért, ami csak nem akar eljönni...
Bónamárta Napóleon 2009.08.12 01:02:07
Kérdezte The Sheik gtalkon, aztán persze rá is vágta, hogy "Hát az, hogy ha a kövér ember sérül, akkor az hi-fi, ha Overdose sérül, az lo-fi." Csodálkozik-e bárki, hogy bár blogérett a cucc, fizikailag képtelen voltam betenni? Erre most megírta a postaládába, hát…..
Más magyarázatot nem találok Memo förmedvényére, mint a kopasz popzenész hatalmas bulvármédia-hadjárattal bevezetett állítólagos pinavadászatát. Most nézzétek meg, ennél még egy hahotán felnőtt nagybácsi is viccesebb: Második levelemben egy újabb borzalmas szóviccel…..
Bónamárta Napóleon 2009.07.31 10:53:20
Pázmány Péter neve veretes, mégsem tiszteli az emberi méltóságot, hiszen akkor nem küldte el volna ezt a képet azzal az agypöcögtető megoldással, hogy       minden lében két kan áll..
Bónamárta Napóleon 2009.07.31 10:45:02