Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ginevra1986

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Heidi Klum úgy érezte, van már annyi tapasztalata a hajnalig tartó szilveszteri partyzásban, hogy lefektessen öt olyan alapszabályt, amit ha betartotok a lehető legkényelmesebben fogtok bulizni és még váratlan meglepetés sem érhet titeket:1. Akármit is mondanak a nagymenőnek látszó…..
Ginevra1986 2011.12.31 12:55:42
Tudom, hogy a világ szeme most Párizson van, de ne felejtsük el, hogy múlt héten Berlinben is zajlott egy divathét, ami azért érdekes, mert több divatház kifutóján is láthattak magyar modellt az érdeklődők. Ország Dóra két bemutatón van túl, lent a Perret Schaad fashion show-n…..
Nagyon érdekes kezdeményezés jött létre az ismert közösségi oldalon. Egy csoport, mely a kormányt az MSZP-től óvja. Világösszeesküvésről beszélnek. És a szokásos: minden az MSZP hibája… (Magyar) komonisták urálják a világmédiát, még az olyan konzervatívnak…..
Ginevra1986 2011.01.23 00:31:00
@JohnHenry: Úgy értettem, hogy a nevén kívül nem adott meg más infót magáról, mivel nem akar a jövőben a fészbúkon tevékenykedni...csakis ezért a lájkolásért regisztrált, mivel olvasott róla a Magyar Nemzetben...Szerintem sokan vannak még így ezzel, ezért látszik csak a nevük, kép nélkül.
Feltehetően jól időzít az RTL Klub, amikor hétfőn este kétszer is végrehajtja az ORTT korábbi büntetéseit, mivel a Chile-Brazília (20:30 m1) meccs miatt egyébként sem lenne nagy nézettsége a csatornának. Arra egyelőre még nem kaptunk választ, hogy milyen műsorokra kiszabott…..
A válogatást ezen a héten az Orgazmustojás támogatja! Nyerj te is!A három grácia beindulÁrpival és ZsoltivalOkkernéMelózomFotosop ArtistaAlaposan dokumentált NellyAlaposan dokumentált Erik atHeti MILFAnya azt mondja azonnal vedd le!!!Hawaii szigetén egy táncos csajjalHeti ILFHeti…..
Megszülettek a 2010-es Fashion Awards kategóriáinak jelöltjei. Nektek, hogy tetszenek? Egyetértetek a nevezésekkel? Kinek adnátok a díjakat? Az Év Modellje: Mihalik Enikő, Srej Zófi, GIGIAz Év Fiatal Divattervezője Pályázat:ANNAEVA, GIORGIA FONYÓDI, Majzik ZsókaAz Év…..
Ginevra1986 2010.05.21 23:32:51
@luellla: Nem a szépség a lényeg, hanem hogy ki mit tett le az asztalra...ezek alapján a Bíró ikrek sehol sincsenek modell kategóriában. Amúgy Gigit én sem értem, Barbi valóban odavalóbb lenne...
Subba Subba szív iWiW: Nagyikám 2010.04.30 10:00:00
Gyorsan nézegessétek, amíg friss! Bébi GösserTIMI VALAMI NŐ OLDALT AZ ARCODON!Veritek a nyálatokNagyikámFotosop artista KülöndíjHeti MilfFotosop artistaVariációk egy témára, csókkalA kedvenc képemÉlő?SörözökFotosop artista ég és föld közöttLaza..
Ginevra1986 2010.04.30 12:04:44
iwiw.hu/pages/image/albumdata.jsp?userID=10399501

Ez a variációs csaj barátnője....na ez is megér egy kattintást. :DDDD
A divathetek legemlegetettebb és legimádottabb bemutatója Alexander McQueené volt (persze a Chanel mellett).Mindenki arról írt, hogy a víz alatti világ, és Atlantisz inspirálta a tervezőt a lenyűgöző minták és elképesztő formák megalkotására - nos a következő képek ezzel…..
Ginevra1986 2009.10.27 20:47:44
@fashionista: Véletlenül én is pont magyar szakot (is) végeztem..(talán éppene bből kifolyólag) nekem inkább a kérdés megfogalmazása nem tetszett, "igazi inspiráció"...az "igazit" csak maga az alkotó tudhatja, de sokszor még ő sem pontosan...csak jön neki valahogy..De nem akarok okoskodni, csak leírtam a véleményemet.Nyilván, ha az alkotó jelent ki valamit, az más dolog. De itt nem ez volt a központi kérdés.
I love Tim Burton címmel készült a spanyol Ae magazinba ez a Halloween hangulatú képsorozat (Fotó: Gregorio Trivino Styling: Kattaca) az egyik kedvenc rendezőmről és az általa képviselt formabontó látványvilágról.Imádom Tim Burton filmjeit, a hangulatot, a különleges karaktereit…..
OurFashion Tömeg a Guccinál 2009.08.18 20:41:00
A Gucci téli kampányában egy kisebb osztállyal találjuk magunkat szembe, elsőre azt sem tudja az ember, hova nézzen. Itt egy láb, ott egy nő, a háttérből egy férfi akar velünk szemkontaktust teremteni. A kevesebb néha több elv lehet hogy hatásosabb lett volna, sokkal szebben ki…..
Ginevra1986 2009.08.20 10:17:08