Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jazzman

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux trailer: godzilla (2014) 2014.04.29 07:35:00
FIGYELEM! Az alábbi trailer rengeteg új jelenetet tartalmaz köztük az első igazán leleplező képsorokat a címszereplő (egyik?) (fő?)ellenfeléről. Megtekintése csak saját felelősségre ajánlott (főleg, hogy 16 nap múlva itt a bemutató). ..
Ma este Depeche Mode-koncert lesz Barcelonában. Ezt csak azért mondjuk, hogy összekössük valahogy a fenti videót az angol zenekarral. Az együttes két tagja ugyanis kedden elment a katalán focicsapat edzésére vigyorogni egyet. Martin Gore és Andy Fletcher láthatóan nagyon jól…..
Hétvégén tették nyilvánossá a DJ Mag szokásos évi top 100-as listáját, ami a szakma legmegosztóbb rangsorának számít. Na, nem azért, mert az elektronikus tánczene rajongói azon vitatkoznak, hogy milyen kevés különbség van az amúgy nagyon technikás és tehetséges lemezlovasok…..
Az autódiagnoszta elmondja, mit tud az új Skyactive rendszer, amit persze rég feltalált már a BMW, megemlékezünk egy most elhunyt magyar motorversenyzőről, végül összeveszünk, hogy Micra, Fiesta vagy Panda. Az Égéstér 84. adásának kommentposztja.Direktlink a letöltéshez...
Ismerek, ismertem néhány masszázsos lányt. De persze kevesebbet, mint szexpartnert. Valahogy a 2 csoport nem jön ki annyira jól egymással. Nem, nincs fikázódás, nincs háborúskodás, de nekünk is megvan a véleményünk a masszázs lányokról és nekik is rólunk :) Íme, az én…..
Jazzman 2013.06.01 12:41:49
@kvadrillio: hu vazze, mennyi torokrakos lehet akkor!;) nemcsak a kurvak es masszozok kozott!;)
Egészen különleges eseményt szemelt ki magának a Daft Punk, hogy először bemutassa a nagyközönségnek a nyolc éve várt új stúdióalbumukat. A francia producerpáros négy nappal a hivatalos megjelenés előtt az ausztrál Wee Waa mezőgazdasági fesztiválon mutatja be először a…..
Az Égéstér 51. adásának kommentposztja.Direktlinket itt talál a letöltéshez...
Jazzman 2013.01.10 20:56:29
Szia Dani!

2009-ben vettem egy 92-es W124 200E-t 890000-ert. Imadom, nagy szerelmem, de nehany tanacsot adnek, ha nem haragszol. Mar kabe masfel milliot koltottem ra. Persze, a legtobb ember ebben az orszagban hulyenek nez, mert, ha mar valamilyen szokatlan hang, vagy barmi baj van vele, viszem a szerelohoz. Az en velemenyem a kovetkezo: 200000-ert romot lehet venni. Egymillioert is csak olyan Merciket, amelyekkel mar lehet valamit kezdeni, de alaphangon 6-700 ezer legyen a zsebedben. A Mercedes feeling ugyanis akkor van csak, ha csend es nyugalom van a kocsiban, nincsenek zorgesek, "hallgat, mint a sir", ahogy Mr. Eddie mondta a Lost Highwayben, amikor Pete mehuzott egy csavart a w116-osaban.
A 190-es tipusjel tag fogalom. A Mercedes sokmindent gyart. Gyart 2500 kobcentis szivodizelt is, es az oreg bugusok majd dicsekednek az elpusztithatatlansagaval, alacsony fogyasztasaval. De az egy munkaeszkoz, az igazi Mercedes benzines, nem lenyeges, hogy mennyit fogyaszt, csendes es elegans. A 190D minden, de nem az. Es ezek mar nem is annyira gazdasagosak, oreg autok, kell rajuk kolteni, eleg sokat. Feingje a 16 szelepes Evo-nak van, amit Senna vezetett. Azt erdemes venni, de azt harom alatt meg sem mutatjak. Ha taxizni, vagy igaslonak kell, akkor nem vitatkozom Veled, de a Mercedes feeling nem ez. Amugy ez a markaszerelem is egy irracionalis hobort, jomagam is belattam, ezekre a kocsikra is kolteni kell, de kemenyen, foleg, ha siricsondet kedvelo elegans urak vagyunk!

Ettol fuggetlen varom a fejlemenyeket, ha tanacs kell bagy segitseg, hivj batran!

Udvozlettel,

Tamas
gojdar.tamas@vodafone.hu
Titokban biciklis számlálót helyezett el a BKK az Andrássy úton. A szerkezetet hírverés nélkül helyezték üzembe még július elején, viszont remek honlapot készítettek neki, így mikor a Kerékpárosklub révén hírt kaptunk róla, már negyedévnyi adatot böngészhettünk. Az…..
Még így ez elején verjük le a tudat cölöpjeit a bíborvörös értelmezési horizont alatt elterülő fogalmi mezőre. Bochkor Gábor egy hülye. Pontosítsunk! Bochkor Gáborból hülye poénok szakadnak ki egyfolytában. Pontosítsunk! Bochkor Gábor abból él, hogy hülye poénokat izzad…..