Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szapporter

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó, nem nagy film A Tökös, a török, az őr meg a nő, a poénok leginkább azon a szinten mozognak, hogy kurdnak nevezik a törököt, aki ezen kiakad, és gyilkolni kezd. Leírva még kevésbé vicces, de azért menet közben lehet jókat röhögni, főleg a törökön. A filmet vasárnap este…..
Emlékeznek még, hogy mekkora botrány volt a korhatár-karikákból? Tüntetés, meg internetes petíciók, nézők hőbörgése? És, hogy mekkora ügy kerekedett abból, hogy egy Oscar-díjas holokausztfilmre (Igen, a Schindler listájára) sárga karikát pecsételnek? Nos, A zongorista is…..
Még így ez elején verjük le a tudat cölöpjeit a bíborvörös értelmezési horizont alatt elterülő fogalmi mezőre. Bochkor Gábor egy hülye. Pontosítsunk! Bochkor Gáborból hülye poénok szakadnak ki egyfolytában. Pontosítsunk! Bochkor Gábor abból él, hogy hülye poénokat izzad…..
szapporter 2007.04.18 23:25:20
Szóval, senkit nem kell megmenteni. Nemtom mitakar a felügyelet. Megtalálni mindíg a legközkézenforgóbbat lehet a legkönnyebben. Pont.
A reggelente rádiót hallgató népi többség őt választja mint favoritot, ám tegye. (szubjektíve: hallgatható a bumeráng mikor bocskor nincs ott és boros meg voga van az éterben. Bocsi bocsi de ez van, kicsit uncsi vagy, próbáld magad hallgatni éveken keresztűl a reklámok között és rájössz hogy elég volt belőled. válts! a változatosság, az kell az embernek, a lelkének. tudod , mint az évszakok, minden változik, néha tünj el, legyen kis változatosság, még ha szabadon választott, hogy ki melyik rádiót hallgatja is. ez vonatkozik bármelyik rádió bármelyik hangjára.) a leglényeg mint az autópályán. a leggyorsabban száguldót szedik ki legelőször, illetve annak lesz a legnagyobb "nézettsége" a radarernyőn. mindenki őt akarja kiszedni. tessék ez lett a fene nagy hallgatottság eredménye. "senki nem vesz észre!? - próbálj meg egyet fingani.... ugye:)"
és akkor itt vannak még azok a fránya törvények rendeletek meg minden ilyesmi ami a civilizációnk civilizáltságát hivatottak fent tartani . bakker be kell tartani és kész. vagy el kell húzni ebből az országból oda ahol ezekért a nagy nyilvánosság előtt elmondott "rossz" dolgokért nem jár bünti és kész.

Visszatérve a bemondókhoz. Kérdezgetik, ki mit változtatna "főként a sláger műsorán". Számomra a legfontosabb a hangok illetve az illetők hangjai. Nemtom ki hogy van vele de nekem már a hideg futkos a hátamon meg mindenféle ökledezési rohamaim vannak az évek óta, ismétlem évek óta hallható bemondó hangoktól. Nem a zenei változatosság a lényeg, hanem a konferanszé változatosság. Ez nem személyes a bemondókkal szemben hanem eccerűen UNCSI a hang meg annak a lejtése meg minden ami ehhez tartozik. A zene, rádiók a zenével taroljanak, annak a kínálatával és ne azzal hogy arról faggasák a 28. gipsz jakabot hogy kinek küldi a számot meg milyen napja volt, mert az senkit nem érdekel, a zene miatt hallgatom a rádiót és ezekkel a nyálas konferanszé hangokkal csak azt érik el hogy elkapcsolok vagy berakok egy általam összeválogatott zenei cd-t a kocsiba és azt hallgatom. Kedves rádiók! az ember gyereke azért hallghatja a rádiót a mai világban mert nem volt idelye aznapra összeváloghatni és megírni magának egy klassz válogatás cd-t, és tőletek várja a klassz zenéket, és ennek fejében végig hallgatja a reklámokat. (ezzel nem a reggeli műsorokra céloztam, hanem a maradék 20 órára)....szerintem..... egyébként szeretek kereskedelmi rádiót hallgatni , jobban mint kereskedelmi tv-t nézni.