Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blueliner

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Németh Attila, a Vasas Bp. Stars csatára viharos gyorsasággal Svédországba szerződött a bledi juniortorna után. Az U18-as játékos az Arlanda Wingshez csatlakozott, így a magyar hoki történetében először három játékosunk szerepel egyidejűleg a legmagasabb svéd ifjúsági…..
Blueliner 2009.11.18 13:43:02
@kazincbarcikai hokis az öreg Borsodból: Jól tudjátok.. a harmadik lemaradt hokis Bartalis Isti bár lehet vannak még akik kint játszanak...szóval ő a Troja U20as csapatában kergeti a pakkot.. remélhetőleg a felnőttben is meghatározó szerepet kap hamarosan.. amúgy apukájához személyes élmények fűznek mint tanítvány.. és tényleg egy zseniális hokis volt:) aki látta ,úgy is tudja.) meze Győrben visszavonultatva van a csarnok mennyezetén ... respect Józsibáááá...
A világ második legrangosabb juniorligájából kapott ajánlatot a magyar válogatott kiváló formában játszó 20 éves csatára. Hosszú gondolkodás után úgy döntött, nem marad az EBEL-ben, belevág élete legnagyobb kalandjába. Korábban még egy Magyarországról indult hokis sem…..