Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ormenysuti

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mazsolacsata Hát... 2009.07.18 17:44:00
nem így terveztem a mai napot.  Biztos az időnek a járása, de reggel mínuszban volt a vérnyomásom, majd összeszedtem magam, míg megfőztem az ebédet a családnak, majd bekopogott a rég nem látott szívroham 200+os pulzussal, mit ne mondjak, egy élmény volt.Anya…..
Az van, hogy elegem van. Abból van elegem, hogy terjed a bloggerek közt ez a szünetet tartok, nem is írok vírus! B1SZ1, most diagnosztizáltam megint egyet drága Marlen. Mostmérkelleztcsinálni???!!! Ti nem számoltok azzal ugye, hogy másokat már függővé tettetek. Igenis haragszom,…..
Nem Hagyó Miklós az első magyar politikus, aki étkezési zsírból és aktatáskákból igyekszik magának lovasszobrot emelni. És nem is ő az első, akinek "újságírók" segítenek a munka nehezének elvégzésében. Az viszont egészen biztos, hogy cikknek álcázott politikai…..
"Most, hogy beköszöntött a nyári szünet, Pöttyös kutyánknak is több ideje van. Kellőképpen ki is használja azt kedvenc szabadidős tevékenységeinek űzésére. Imád olvasni és tévézni. Ez utóbbi esetében többször lepett már meg minket azzal, hogy munkából hazaérve…..
Mazsolacsata Zombi 2009.06.23 17:12:00
Én nem tudom, ki hogy van vele, de az elmúlt két napban a teljes agyhalál állapotába kerültem, köszönhetően a csodás időjárásnak. Tegnap gyakorlatilag úgy ment el a nap, hogy vegetáltam, este csak kamilláztam, hogy jé, mit csináltam ma, pedig neteztem, TV-t is néztem, még…..
Mazsolacsata 2009.06.16 17:49:16
végérvényesen szánalmas vagyok.....
ormenysuti 2009.06.17 19:43:58
Mazsolacsata 2009.06.11 18:12:00
Mit jelent az, hogy erős számítástechnikai ismeretek? Hirdetésben. Van, ami erős, van ami nem. Mordorban is a rendszergazdánkkal, ha szóba elegyedtem, mindig figyelmeztetnem kellett, hogy csak úgy, mintha egy 3 évesnek mondaná, mert azt nem értem mit beszél, max. használni tudom.…..
Mazsolacsata Spenót... 2009.06.06 22:56:00
Asszem nem vagyok normális... Az elmúlt három hétben annyi spenótot megettem, ami egy kisebb város lakosságának 3-4 válság nélküli évére is elegendő lenne. Nem bírom abbahagyni, meg megunni sem. Csak ma háromszor kanalaztam be belőle egy rendes adagot. Szó, ami szó ma zuhanyzás…..
"Ő a legkisebb, legapróbb macska, akivel valaha is életemben találkoztam. Még nevet sem mertem neki adni" - írta nekünk Ildikó, de mi szívesen segítünk ebben. Ön szerint milyen név illik a legjobban ehhez a kismacshoz?..
Mazsolacsata ECCE SABLON... 2009.05.31 02:15:00
Hát íme! Elkészült a sablon új ruhája. Nem kell kérdezni hogyan csináltam, mert számokból, meg betűkből állt. A hátteret vagy 8x cseréltem ki, ez a mostani nem egy Picasso, viszont az egyszerű mutat a legjobban, ahogy elnéztem, pedig volt nekem csillivilli extra magamdizájnolta is,…..
Volt nekünk egyszer egy törpehörcsögünk, Mazsola (ő is bizony), szerettük, imádtuk, pedig csak egy pici kis teremtmény volt, akinek nem jutott annyi gógyi, mint egy kutyának, vagy cicának, de így is meglepően okos állatka volt. Imádott zabálni, nem otrombán értve, de habzsolta az…..
Mazsolacsata 2009.05.27 14:36:00
Éjjel egykor már készültem hanyattdobni magam, amikor kitört a vihar és be kellett csuknom az ablakot. Ugye csukott ablaknál 18 fok felett nem tudok aludni, és nagyon félek a vihartól. Nem szoktam ezen jajgatni, de ilyenkor bizony hiányzik az a bizonyos férfiember a háznál, hogy…..
ormenysuti 2009.05.30 19:13:09
Mazsolacsata 2009.05.30 15:08:00
Tegnap közösségi nyomásra megsütöttem vagy 30 darab palacsintát, majd megettem belőle egyet töltelék nélkül:). Life is so hard!Egész nap kínoz a migrén, az eső meg hol esik, hol nem , szerintem ettől görcsöl az agyam is, erre a felső szomszéd még mindig fúrja a betont, mert…..
Úgy látszik mostanában, ha belebotlunk valamibe, ami nagyon tetszik, annak jellegzetes zöld színe van. Úgyhog akkor megint egy zöld feladvány. Tippeljétek meg, mennyibe kerül ez a Max Studio nyári ruha? A Designer Outlet-ben vehetitek meg 13.900 forintért (fehér betűvel írtuk,…..
Van az a hülye mondás, hogy akinek halálhírét keltik, az hosszú ideig él. Már pár hónapja felröppentek bizonytalan pletykák arról, hogy a Tűzvonalban nem jön negyedik szériával, és sajna ezen a héten kiderült, hogy tényleg nem. Az utóbbi évtizedek egyik legjobb - ha nem a…..
A Mindenki tankötelesről túl sok hasznos infót nem tudtunk összegereblyézni, de már annak is örülünk, hogy az egyik legtipikusabb csehszlovák sorozat főcíme fölbukkant a neten. Hihetetlen, hogy ezeknek a csehszlovák szériáknak mindig olyan búvalbélelt zenéjük volt, mintha minden…..