Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakafény.hu

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor tegnap este Mező Misi előredőlt a székében, és félig komolyan azt mondta egy 16 éves ikerpár egyik tagjának, hogy beszarik, ha ő is Somló Tamást választja, mint a testvére, önkéntelenül felröhögtem. A beszólás teljesen természetesen jött a tetovált kőrockert adó…..
Subba KELL: Fények 2011.06.06 14:09:45
Hát nem két nap volt, mire elkészült, de reméljük megérte. (Meg hogy küld a Kali' egy-két rekesszel kóstolóba!)..
csakafény.hu 2011.06.07 15:56:58
@Nils. H: Köszi! Nekem nem volt türelmem a vitához, pedig tényleg nem akartam rosszat.

Üdv, Sündi.
csakafény.hu 2011.06.07 21:25:22
@dzsonidzsí: Ezt szerettem volna elmagyarázni neki, amikor retardáltnak nevezett, itt feladtam. Mellesleg rákerestem néhány hozzászólására, csak gratulálni tudok neki.
csakafény.hu 2011.06.10 09:23:10
@Pacalnyak: élj így ha van kedved...
Bianka azon naiv munkakeresők közé tartozik, akik fejében az adminisztrációs irodai munka még adatrögzítést, ügyfélszolgálatot és mindenféle titkárnői munkát jelent. Végül is, ha úgy vesszük az állásajánlatot tevő cég sem gondolta nagyon másképp, csak az erotikus…..
Idén is a Vodafone lesz a Sziget Fesztivál főszponzora. A tavalyi újítások, úgy mint sms-es kávéautomata, percalapú jegy stb., megtartása mellett idén elsősorban a mobilnetezésre helyezik majd a hangsúlyt, így a Sziget területén 21 mbit/sec sebességre képes „mobilinternetes…..
csakafény.hu 2011.04.09 10:08:35
@xboxer:
1. a választás tényleg nem adott.
2. 2010-ben nem volt különösebb sorbanállás, tény, hogy most nagyságrendekkel több embert kell kiszolgálni a feltöltésnél, de rákészülnek. Amúgy van egy barátom, aki rendszeresen tőlem kér pénzt a szigeten, mert az autómaták előtt 100 méteres sor áll...
3. nem hiszem, hogy a vevőnek kellene megfizetni a tranzakció díját.
4. a vendéglátósok azért vesznek a nagykertől, mert az a bérleti díj és nekik veled ellentétben van választásuk, igaz csak egy:)
a pultosokat pedig meg kell normálisan fizetni.
5. tartom a véleményem, nálunk jól működött, ha a pénztárgéppel össze lenne kötve nagyságrendekkel gyorsabb lenne akiszolgálás, persze ez az én véleményem
Belsőség Hackelj felnit otthon! 2011.03.10 15:41:00
Mit tegyünk, ha az általunk óhajtott csodálatos felni nem passzol autónkhoz? Osztókör-módosító? Ehh, nem olcsó, tisztességes anyagból legyártatni még drágább, szerencsére a fúrógép feltalálása óta nyitva az ajtó minden lángész számára, akik úgy gondolják, hogy…..
Hajdú Péter 52 millió forintot követel a Bagi-Nacsa komikuspártól, miután 2007-ben szerződést szegtek azzal, hogy nem jelentek meg a forgatáson - értesült a Blikk. Hajdú a tervek szerint tíz adást forgatott volna a párossal az ATV-re, de a két humorista az utolsó pillanatban…..
A héten indul útjára az idei fesztiválszezon, mivel ha nem számoljuk a pécsi és a miskolci egyetemi napokat akkor a Pannónia Fesztivállal kezdődik a nyári bulizás. A négynapos várpalotai esemény már az igazi fűbenfetrengős, sátorbanalvós non-stop parti lesz. A Várpalota…..
csakafény.hu 2009.05.26 13:48:50