Regisztráció Blogot indítok
Adatok
g@zember

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétmilliót törlesztett a háromból, visszaadta az autót, a bank eladta egy millióért, és még ő tartozik két millióval. Az autóhitel-károsult portréja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Belsőség Ezt hívják linknek? 2010.10.02 13:25:00
Egyszerű dolog történt: a Kia Optima valószínűleg akkora érdeklődést váltott ki, hogy elfogyott a sajtóanyag. Amit egyébként ma már pendrive-on, avagy csipmagazin-kódnyelven, USB-kulcson adnak oda. Ami persze jó, nincs a régi egymást túllicitálós, azenyémavastagabbsajtóanyag…..
Karotta Közlöny Inspiráció I. 2010.08.24 13:03:00
Három éve szeretném kiposztolni a Rauh Welt Porschékat. A dolgok mai állása szerint senki sem készít az én szememnek lenyűgözőbb autót.     A Rauh Welt németül nagyjából cudar világot jelent, és egy japán versenygarázs neve.     A helyet egy Nakai-san nevű…..
g@zember 2010.08.26 00:05:58
Közeli barátunk egy alkatrész-kereskedésben dolgozik, mely autóbontót is üzemeltet. Nincs könnyű dolga, az alábbi beszélgetést az imént küldte el nekem Az év hülye kérdése tárggyal:- Jó napot kívánok. XY autóhoz keresnék XY alkatrészt, csak bontott érdekel. - Sajnos nincs.…..
Ajtók előtt, ajtó mögött Botó Ádám, a találkozó szervezője Mai történetünk úgy kezdődött, hogy Botó úr megvette élete első Audiját. Továbbmennék, ez az Audi egyben Botó úr első saját autója. Vagy jót, vagy semmit, nem igaz? Javasolnám, hogy Botó urat innentől kezdve…..
g@zember 2009.10.25 16:36:57
Felületes szemlélő számára – no meg annak, aki nem látogat el a Halle 6-ba – úgy tűnhet,  az idei Frankfurti Szalon a területi képviselőknek szánt autók kiállítása. Csupa unalmasan fehér kocsi áll a standokon, oldalukon kisebb-nagyobb betűkkel hirdetik, hogy…..