Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mivanaminemfoglalt

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt „praxisblog” !   Az én kálváriám az NRSZI Igazgató Főorvosával-akiről a kollegái azt nyilatkozták ő maga az Isten. Felettese nincs!   Az ORSZI soros felülvizsgálatán megjelentem, 2010 október 7. én.   Egy adminisztrációs hiba folytán, az…..
Tiszteletem! Édesapám nemrég majdnem életét veszítette a figyelmetlenségnek és a nem kellő körültekintésnek köszönhetően. Csak az Isteni gondviselésnek köszönhető, hogy még ma is közöttünk lehet. Elég sokáig küzdött hasfájással, többször előfordult az is, hogy…..
Praxis Halál kórház 2011.04.03 06:00:00
November végén vittem be édesanyámat a Váci kórházba, mert beutalta a orvosa marha nagy hátfájással. Volt ilyen neki többször is az utóbbi időbe. Influenzára gyanakodtak de beküldte röntgenre, hogy hétvégére ne maradjunk infó nélkül a pontos kezelést illetően. A kórházba a…..
Mivanaminemfoglalt 2011.04.03 20:21:49
Praxis Vannak még rendes orvosok 2011.04.03 14:00:00
Kedves Praxis blog!   Szerintem az alábbi történet pozitív is meg negatív is. De rendkívül tanúlságos. Kérem ha közlitek név nélkül tegyétek, így egyeztem meg a történet résztvevőivel. És akkor az eset. Talán a címe: Vannak még rendes orvosok.  Céges…..
A Szent János Kórházzal kapcsolatban igen felháborító esetet írnék le.2010. december 17. -én alkalmazottként, céges rendezvény keretében sí tanulásra mentünk Ausztriába (Pontosabban Murau -ba.) Életemben először "láttam síelést", viszont ahhoz képest igen gyorsan…..
Jó pár éve történt. Egy rossz mozdulat, és beütött a mennykő... Gondoltam, a sokat hallott hexensussz, és igyekeztem kímélni a derekam, de nem akart múlni, így már elmerengtem a dokilátogatáson. Természetesen, mint volt egészségügyis, én sem kapkodtam el a dolgot, aztán a…..
Mai első posztunkban egy anyuka meséli el, hogyan járt egy héttel ezelőtt vasárnap, amikor a kislánya belázasodott és nem tudta csillapítani a gyermek lázát. Kihívta az ügyeletet, akik 1500 forint ellenében voltak csak hajlandóak beadni a szükséges injekciót a kicsinek. …..
Praxis Fekély 18+ 2010.11.15 06:00:00
  Kedves Praxis blog! Rendszeresen olvaslak titeket, egészségügyi dolgozónak tanulok, úgyhogy mindig érdekelnek a hasonló témájú történetek. Ma iwiwen ezt találtam:   http://iwiw.hu/pages/image/albumdata.jsp?albumID=19666&userID=10875160   (Nem tudom törlik-e a…..
Csak negatív tapasztalataink vannaka Szent János kórházzal kapcsolatosan. 2009.november 14-24.-ig voltam a "vendégük". Sajnos felső magzatburok repedéssel kerültem be a kórházba, amit nagyrészt a Szent Margitos "nagyon lelkiismeretes nőgyógyásznak köszönhetek. Szóval…..
w Apa mosdik, anya szül 2010.06.11 04:30:00
Jó pár éve nem hallottam már azokról a debil jehovistákról, akik nem engedélyezik a vérátömlesztést se maguknak, sem a gyereküknek, mert nekik van egy olyan hiedelmük, hogy az nem ér. Viszont egyre zajosabbak azok, akik egy másik egészségügyi téveszmét hirdetnek, tudniillik,…..
30 éve vagyok orvos. Qrva sok tanulás, Summa cum laude diploma, 2 jeles szakvizsga.1. munkahelyemen 7 évig havi 8 kőkemény ügyelet: több mint 300 óra meló/hó. Amikor 1. gyermekem megszületett, a hónap végén szüleimhez jártunk kajálni- a fizetésből már ezze nem futotta /akkor 1…..
De hisz szakításban voltunk! - kinek nem jelent ez semmit?   Sziasztok Szakítósok! Hébe-hóba olvasom csak a blogot, így előre megmondom, hogy nem tudom mi ez a Tesco-s, kondomos és katonás cucc, de már most válaszolok rá: Tesco-ban voltam a 3 év alatt a lánnyal, kondom nem…..
Mivanaminemfoglalt 2009.10.29 14:04:20
Szóval mindent egyedül oldottam meg. Bírtam én, fáradt voltam, de tettem a dolgom. A kép innen Akkor most írom én, csókoltatok mindenkit aki magára ismer: 18 évesen jöttem el otthonról egy nagyon kemény intellektuális háttérrel rendelkező családból, az utolsó mondat amit…..