Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rozi a Csámpás

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az EP-képviselők java tervezi, hogy az online eszközöket is használni fogja. Szép mondat, nem? Annak a felmérésnek az összefoglalójából származik, ami strasbourgi nagyjaink nethasználati szokásait próbálta körüljárni.A Fleishman-Hillard e vizsgálata szerint az EP-képviselők…..
Ma reggel a postaládámban színes, nyomtatott üzenetet találtam, mely a Jobbik Magyarországért Mozgalomtól érkezett. Mondanám, hogy egyszerű szórólap volt, de hát megszólított, beszélgetést folytatott le velem. Még azt is előre megmondta, melyik kérdésre mit kell válaszolni.…..
A Gyurcsány álarca videóm publikálása utáni napokban felkeresett Gyürk András, a Fidesz EP-képviselőjelöltje és mellesleg a Fidesz EP-kampányának vezetője. Elmondása szerint nagyon tetszett a Fideszeseknek az anyag, és mivel a Fidesz kampányához passzolna az általam készített,…..
Rozi a Csámpás 2009.05.26 19:16:56
@idelle: a pénz mindig ahhoz kerül, aki legfölül van, ez a természete: paalcili.blog.hu/
Ha egy párt a parlamentbe kerül, az megmutatja, mekkora a választói támogatottsága. Ez egyben véget vet a róla szóló spekulációknak is. Ez a nagy előnye egy ilyen helyzetnek. És azt is világossá teszi: nem érdemes a kis részvételre játszani, ha valakit zavar a szélsőséges…..
Rájöttem! Szakszervezet 2009.05.22 11:07:00
A szakszervezet a baloldali bajkeverők játszótere, akik mindent elkövetnek azért, hogy ne kelljen dolgozniuk, éppen ezért minden lehetséges eszközzel, mondvacsinált problémákkal akadályozzák a normális munkavégzést. Nem véletlen, hogy a szakszervezetet a szocialisták találták…..